Інструкція до процедури «Щастя для волосся Napla Imprime»
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкція до процедури «Щастя для волосся Napla Imprime»

Успіх процедури залежатиме безпосередньо від того, наскільки ретельно ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем із пластиковими зубчиками), приділіть кожному компоненту 5 хвилин. Обережно розчешіть пасма.

Перед нанесенням компонентів волосся має бути вологим!

Не сушіть волосся рушником, просто приберіть зайву вологу руками! Вода є провідником для компонентів!

Наносимо компонент 1 (спрей-активатор, що має у складі комплекс амінокислот, а також компонент, розроблений Napla - фізакератин, - витяжка з пір'я водоплавних птахів, - відновлює пошкоджене волосся зсередини, створює основу для наступних етапів).

Розділяємо волосся від коренів на 3-4 пасма. На кожну пасму розпорошуємо сироватку зі спрею (на шкіру голови не наносимо).

Розпорошуємо з усіх боків пасма.

Обробляємо пасма руками, легко “втираючи” компонент, потім обережно прочісуємо гребінцем із пластиковими зубчиками.

Компонент 1 не змиваємо!

Без часу витримки наносимо компонент 2 (щільна прозора рідина, містить NMF – комплекс, морський колаген (пом'якшує та зволожує волосся), протеїни сої, гідролізовані протеїни шовку, амінокислоти Gemini (захищають волосся).

Наносити на волосся, відступивши трохи від коренів (не на шкіру голови), добре обробити волосся спочатку руками, потім потрібно обережно «втирати» компонент у волосся, та прочесати гребінцем. Компонент 2 НЕ змивати.

Відразу ж наносити компонент 3. 

Компонент 3 підбирається за типом і станом волосся: "Альфа" або "Бета". За консистенцією цей компонент кремоподібний. Наносимо його по всій довжині волосся, опрацьовуємо руками пасма, обережно втираючи. НЕ змиваємо! 

Потім необхідно провести теплову обробку волосся з нанесеними компонентами: обернути волосся рушником та прогріти феном протягом 7-10 хвилин.

Потім змиваємо компоненти з волосся теплою водою, наносимо термозахист і сушимо волосся, звичним для вас способом.

Відновлюючу процедуру Napla краще використовувати в комплексі з інтенсивними закріплюючими сироватками.

Вони підбираються за типом волосся (аналогічно 3-му компоненту процедури), використовувати їх можна 1-3 рази на тиждень (залежно від ступеня пошкодження волосся)

На вологе, вимите шампунем волосся, нанести невелику кількість розподіляючи по всій довжині волосся (4-10 мл залежно від довжини та густоти волосся) попередньо розігрітий у руках крем-концентрат. Витримати 7-10 хвилин, змити теплою водою

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!