×
RU EN DE FR UA

Ця угода про конфіденційність розроблена відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збиранням, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Інтернет-магазин ТЗ «EXC.BOUTIQUE», дбаючи про розвиток взаємовідносин з клієнтами, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч та непорозумінь підготувало цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом – «Політика конфіденційності , та умови користування веб-сайтом Інтернет-магазину https://EXC.BOUTIQUE.ua, далі за текстом – «сайт». Будь ласка, уважно прочитайте цю сторінку. інформація, викладена на ній, є важливою для Вас як для Користувача сайту.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі – Адміністрація сайту)» – уповноважені співробітники на управління сайтом, які діють від імені інтернет-магазину ТЗ «EXC.BOUTIQUE», які організовують обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних , що підлягають обробці, дії чи операції, що здійснюються з персональними даними.

1.1.2. «Персональні дані» - будь-яка інформація, що відноситься прямо чи опосередковано до певної чи фізичній особі (суб'єкту персональних даних).

1.1.3. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збирання, записування, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), вилучення, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкова для дотримання Адміністратором або іншою особою, яка отримала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх розповсюдження без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

1.1.5. «Користувач сайту Інтернет-магазину ТЗ «EXC.BOUTIQUE» – особа, яка має доступ до Сайту, через мережу Інтернет та використовує Сайт інтернет-магазину.

1.1.6. "Cookies" — невеликий фрагмент даних, надісланий веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті, намагаючись відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. IP-адреса — унікальна мережна адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.

2.ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Користуючись сайтом або купуючи товар, що пропонується на сайті, а також відповідаючи на необхідні питання в анкеті при реєстрації та/або оформленні покупки, користувач підтверджує, що дає згоду Інтернет-магазину ТЗ «EXC.BOUTIQUE» та уповноваженим ним особам на обробку персональних даних , а також, що є повнолітнім обличчям.

2.2. Користувач дає свою згоду Адміністрація сайту на обробку отриманої інформації, включаючи збирання, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, розповсюдження, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, зазначених в анкеті, з метою заходів, спрямованих на формування бази даних учасників, складання статистичної звітності, проведення маркетингових досліджень, а також здійснення взаємодії з користувачем, у тому числі по мережах електрозв'язку, включаючи направлення SMS-повідомлень та електронних листів, до відкликання такої згоди.

2.3. Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Адміністрація сайту має право взаємодіяти з Користувачем шляхом здійснення прямих контактів за допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштове розсилання, електронна пошта, мережа Інтернет та ін.

2.4. Персональні дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, включають, але не обмежуються наступною інформацією:

2.4.1. ПІБ Користувача;

2.4.2. контактний телефон Користувача;

2.4.3. адресу електронної пошти (e-mail);

2.4.4. адреса доставки Товару;

 

2.4.5. місце проживання Користувача.

3. ЦІЛІ ЗБОРУ І ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Персональну інформацію Користувача Інтернет-магазину ТС «EXC.BOUTIQUE» використовує з цією метою:

3.1.1. ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення та (або) укладання Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом із Інтернет-магазином ТЗ «EXC.BOUTIQUE».

3.1.2. надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки;

3.1.3. надання Користувачеві персоналізованих Сервісів;

3.1.4. зв'язки з Користувачем, у тому числі направлення повідомлень, запитів та інформації щодо використання Сервісів, надання послуг, а також обробки запитів та заявок від Користувача;

3.1.5. покращення якості Сервісів, зручності їх використання, розробка нових Сервісів та послуг;

3.1.6. надання інформації про товари, послуги, що реалізуються ТЗ «EXC.BOUTIQUE», про рекламні акції, що проводяться ТМ «EXC.BOUTIQUE», відповіді на запити, а також виконання ТЗ «EXC.BOUTIQUE» своїх зобов'язань перед споживачами товарів (послуг);

3.1.7. проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

4. КАТЕГОРІЇ ЗБИРАНИХ ДАНИХ

4.1.Категорії Персональні дані, збір яких здійснює сайт (самостійно або за посередництвом третіх осіб), включають: Файли cookie та Дані про використання мережних ресурсів.

4.2. Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт під час його використання.
Якщо не вказано інше, сайт
https://exc.ua/ використовує файли cookie (або інші засоби відстеження) для ідентифікації Користувачів та запам'ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно з метою надання послуги, яка потрібна Користувачеві.

4.3. Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають іншим особам, використовуючи сайт, і підтверджують, що вони мають згоду третьої особи на надання Даних Власнику.

5. СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження строку будь-яким законним способом, у тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті Інтернет-магазину ТЗ «EXC.BOUTIQUE», включаючи доставку товару.

6. ПРАВА КОРИСТУВАЧІ

6.1. Користувачі мають право:

6.1.1. дізнатися, чи були збережені їх особисті дані;

6.1.2. звертатися до Адміністрації сайту, щоб дізнатися про їх зміст та походження;

6.1.3. перевірити їх достовірність чи попросити їх доповнити;

6.1.4. видалити, оновити або виправити свої персональні дані;

6.1.5. перетворити на формат, що забезпечує анонімність;

6.1.6. блокувати будь-які дані, що зберігаються порушуючи закон;

6.1.7 виступити проти їх обробки з усіх без винятку законних підстав.

6.2. Відповідні запити слід надсилати адміністрації сайту на адресу, вказану в контактних відомостях на сайті.

7. ПОЛІТИКА ЩОДО ФАЙЛІВ COOKIE

7.1. Сайт збирає інформацію про відвідування Вами наших веб-сайтів з метою отримання статистики відвідувань та ефективності їх використання, формування персонального підходу та адаптації до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких – cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може надіслати вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

7.2. Cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів та тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих та відвідуваних тем і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збирання будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом та його перевагами. З часом ця інформація дозволяє покращити користувальницький досвід.

8. БЕЗПЕКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Інтернет-магазин ТЗ «EXC.BOUTIQUE» вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного чи випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

8.2. Ця Політика конфіденційності поширюється лише на сайт Інтернет-магазину ТЗ EXC.BOUTIQUE. Якщо за посиланнями, розміщеними на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, то Інтернет-магазин за його дії відповідальності не несе.

8.3. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях у суді або на етапах, які ведуть до можливого звернення до суду через те, що сайт або послуги використовувалися неналежним чином.

Користувач поінформований про те, що адміністрація сайту може бути змушена повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади.

9. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧА

9.1. Крім інформації, що міститься в цих правилах забезпечення конфіденційності персональних даних, сайт може надавати Користувачеві на запит додаткову та контекстуальну інформацію, що стосується конкретних послуг та сервісів або збору та обробки Персональних даних.

9.2. З метою забезпечення роботи сайту та його технічного обслуговування сайт і будь-які сторонні сервіси можуть вести файли, в яких реєструється взаємодія сайту з Користувачами (системні журнали), або використовувати з цією метою інші Персональні дані (зокрема, IP-адресу).

10. ДОДАТКОВІ УМОВИ

 

10.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.

10.2.Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

10.3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Правил, Користувач повинен припинити користуватися сайтом і може вимагати, щоб Адміністрація сайту даних видалила його Персональні дані.

Умови використання сайту

1. Загальні засади

1.1. Ця Угода визначає умови використання Користувачами (Покупцями) матеріалів та сервісів сайту
 https://exc.ua/  або https://exc.ua/  (далі – Сайт, веб-сайт, інтернет-магазин)


1.2. Ця угода відповідно до ст. ст. 633, 641 і гол. 63 Цивільного кодексу України є публічним договором (офертою) та адресовано невизначеному колу осіб незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа – підприємець), що бажає придбати товари в інтернет-магазині
 https://exc.ua/  або  https://exc.ua/. Продавцями товару можуть бути інші треті особи (не Адміністрація), які користуються послугами exc.boutique для реалізації своїх товарів у мережі Інтернет. Інформація про таких продавців надається Адміністрацією на запит Користувача (Покупця)

 

1.3. Оскільки ця Угода є публічною офертою, то отримуючи доступ до матеріалів Сайту Користувач (Покупець) вважається такою, що приєдналася до цієї Угоди.


1.4. Адміністрація Сайту (власник сайту
 https://exc.ua/  або  https://exc.ua/ та/або уповноважені ним особи) має право в будь-який час в односторонньому порядку змінювати умови цієї Угоди. Нова або змінена Угода набуває чинності після розміщення її на Сайті. У разі незгоди Користувача із внесеними змінами він зобов'язаний відмовитися від доступу до Сайту, припинити використання матеріалів та сервісів Сайту.


1.5.Покупець погоджується з даною публічною офертою в цілому та без застережень при оформленні Замовлення на Сайті.


1.6.Відвідувач (Покупець) погоджується з тим, що всі умови цієї Угоди Угоди їй зрозумілі і він приймає її повністю і беззастережно.


2. Реєстрація на Сайті

2.1. Для формування замовлень на Сайті Користувач (Покупець) може пройти процедуру реєстрації та внести необхідні дані згідно з анкетою.


2.2. При реєстрації на Сайті Користувач (Покупець) зобов'язується надати достовірну та точну інформацію про себе та свої контактні дані для виконання Адміністрацією Сайту своїх зобов'язань перед Користувачем (Покупцем) та доставки йому оплаченого Товару.


2.3. У процесі реєстрації на Сайті Користувач (Покупець) вказує логін (його e-mail) та пароль, за безпеку яких він несе відповідальність. Користувач (Покупець) зобов'язується не повідомляти третім особам логін та пароль, зазначені під час реєстрації, зберігати ці дані у недоступному для сторонніх місці. За всі дії, що здійснюються від його імені, тобто з використанням його логіну та пароля, відповідальність несе виключно Покупець.

3. Конфіденційність та персональні дані

3.1. Інформація, яку надає Користувач (Покупець) є конфіденційною. Адміністрація сайту використовує інформацію про Користувача (Покупця) з метою виконання Замовлень Відвідувача (Покупця), якщо інших цілей не зазначено в цій Угоді.


3.2. Заповнення реєстраційної анкети на сайті
 https://exc.ua/ або https://exc.ua/ Відвідувач (Покупець) добровільно дає згоду на збирання та обробку своїх персональних даних Адміністрацією Сайту з наступною метою: дані, які надає Відвідувач (Покупець) під час реєстрації на Сайт будуть використовуватися для обробки Замовлень на придбання Товарів, отримання інформації про Замовлення, відправлення телекомунікаційними засобами зв'язку (електронною поштою, мобільним зв'язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-якої іншої інформації про діяльність Веб-сайту http//exc .boutique або http//exc.boutique, в інших комерційних цілях.


3.3. Для цілей, передбачених цим пунктом, Адміністрація має право надсилати листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Відвідувача (Покупця), а також надсилати SMS-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в анкеті номер, якщо це необхідно для виконання замовлення Користувача ( Покупця). Адміністрація має право здійснювати запис телефонних дзвінків із Відвідувачем (Покупцем) з метою покращення якості обслуговування останнього, на що Відвідувач (Покупець) дає свою беззастережну згоду.


3.4. Відвідувач (Покупець) дає згоду використання Адміністрацією технології cookie. Файли cookie не містять особистої інформації та не можуть жодним чином зчитувати інформацію жорсткого диска Відвідувача (Покупця). Файли cookie використовуються для підвищення якості наданих послуг у т.ч.: для швидкої ідентифікації Відвідувача (Покупця); збереження налаштувань Відвідувача (Покупця), його персональних переваг, відстеження стану сесії доступу Відвідувача (Покупця) та характерних для нього тенденцій. Адміністрація також використовує файли cookie для рекламних цілей, у тому числі для керування оголошеннями на сайтах в Інтернеті. При відключенні технології cookie Відвідувачем (Покупцем), Адміністрація не гарантує повну працездатність веб-сайту http://makeup.com.ua, http/makeup.ua або деяких його сервісів.


3.4. Покупець надає право Адміністрації здійснювати обробку його персональних даних, у тому числі: поміщати персональні дані до баз даних Адміністрації (без додаткового повідомлення про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (при необхідності). Адміністрація зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не розповсюджувати та не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Адміністрацією на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).


3.5. У разі небажання отримувати розсилку про рекламні акції, нові продукти тощо, Відвідувач (Покупець) має право відмовитися від неї шляхом надсилання листа Адміністрації та/або проставлення відповідної позначки в особистому кабінеті.


3.6. Адміністрація не несе відповідальності за зміст та достовірність інформації, що надається Відвідувачем (Покупцем) при реєстрації на веб-сайті http://makeup.com.ua або http/makeup.ua та оформленні Замовлення. Відвідувач (Покупець) несе відповідальність за достовірність зазначеної під час реєстрації на веб-сайті та оформлення Замовлення інформації, погоджується на всі ризики, пов'язані з недостовірністю такої інформації.

4. Порядок оформлення замовлень, ціноутворення, обмін.

4.1. Відвідувач (Покупець) може оформити замовлення самостійно, натиснувши кнопку “купити” та “оформити замовлення” або за телефоном, вказаним у верхній частині сторінки. Після оформлення замовлення покупцеві буде направлено повідомлення про підтвердження замовлення, на зазначені при оформленні замовлення контакти, та наявність товару або про передбачувану дату надходження товару у разі його відсутності. При оформленні замовлення по телефону повідомлення здійснюється через телефонний зв'язок.


4.3. У разі відсутності товару, вказаного на Сайті, внаслідок технічних неполадок, а також з інших причин, що не залежать від Адміністрації, зазначене замовлення анулюється повністю або частково, а Відвідувач (Покупець) інформується шляхом надсилання йому повідомлення.


4.4. Приєднуючись до цієї Угоди та оформлюючи замовлення, Користувач (покупець) підтверджує, що ознайомлений з розділами Сайту «Доставка та оплата», «Про магазин»; погоджується з ними та розуміє їх повною мірою. Адміністрація залишає за собою право змінити термін доставки замовлення з повідомленням користувача.


4.5.Відвідувач (Покупець) погоджується з тим, що ціна на товар, відкладений ним у «кошик», його асортимент та кількість, будуть актуальними лише на момент формування «кошика» і можуть змінюватися, якщо покупка не була остаточно оформлена шляхом натискання кнопки « оформити замовлення», «купити».


4.6. Відвідувач (Покупець) погоджується з тим, що придбаний ним Товар не підлягає обміну та поверненню у таких випадках:

4.6.1. З моменту придбання Товару минуло понад 14 календарних днів;
4.6.2. З моменту придбання Товару не минуло 14 календарних днів, але товар був у вжитку, порушена цілісність упаковки та/або комплектність, відсутні бірки/цінники тощо. Міністрів України №172 від 19 березня 1994 року (у чинній редакції) http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/172-94-%D0%BF , а саме:

Продовольчі товари, лікарські препарати та засоби, предмети сангігієни. непродовольчі товари:

фотоплівки , фотопластинки, фотографічний папір
рукавички
тканини
тюлегардинні та мереживні полотна
килимові вироби метражні
білизна натільна
білизна постільна
панчішно-шкарпеткові вироби
товари в аерозольній упаковці
друковані видання
лінійний та листовий металопрокат, трубна продукція, пиломатеріали, погонажні (плінтус, наличник) та скло, нарізані або розкроєні під розмір, визначений покупцем (замовником)
аудіо-, відеокасети, диски для лазерних систем зчитування з записом вироби з натурального та штучного волосся (перуки)
товари для новонароджених (пелюшки, соски, пляшечки для годування тощо)
інструменти для манікюру, педикюру (ножиці, пилочки тощо)
ювелірні вироби з дорогоцінних металів, дорогоцінних каменів,


4.6.3. Відвідувач (Покупець) відмовляється надати фото- або відеоматеріали бракованого та/або несправного на його погляд товару.

4.6.4. Відвідувач (Покупець) підтверджує свою поінформованість про те, що промо-коди або сертифікати не можуть бути обмінені на грошовий еквівалент, можуть бути застосовані один раз та у разі застосування різниця між номіналом сертифікату та сумою замовлення не компенсується.

4.6.5. Відвідувач (Покупець) підтверджує свою обізнаність про те, що при поверненні товару, сплаченого частково або повністю за допомогою коду сертифіката, грошовий еквівалент номіналу сертифіката не повертається, код сертифіката автоматично відновлюється та вважається не використаним.

4.7. Цією Угодою Користувач (Покупець) підтверджує свою обізнаність у тому, що обміну або поверненню підлягає тільки новий товар, який не був у вжитку та не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей повинні бути збережені: повний комплект товару, цілісність та всі компоненти упаковки, ярлики, заводське маркування та Відвідувач (Покупець) має оригінал документа, що підтверджує факт покупки відповідного Товару. Порушення будь-якого з цих пунктів залишає за Адміністрацією право відмовити відвідувачу (покупцеві) в обміні або поверненні товару.

4.8. При замовленні товару на сайті Користувач (Покупець) підтверджує свою згоду отримувати інформацію про дату виробництва, термін зберігання продукції у форматі, передбаченому брендом-виробником, зокрема за допомогою батч-коду, нанесеного на упаковку продукту або інших маркувань виробника.

4.9. При замовленні товару на сайті Користувач (Покупець) підтверджує згоду на об'єднання оформлених на одного отримувача замовлень в одній упаковці та отримання однією посилкою. У разі об'єднання замовлень Користувач (Отримувач) буде повідомлений за допомогою повідомлення на вказану електронну пошту.

4.10 Адміністрація сайту повідомляє, а Користувач (Покупець) надає свою згоду на те, що при здійсненні замовлення товарів під торговими марками Lancome, Yves Saint Laurent, Prada, Valentino, Biotherm, Armani, Vichy, La Roche-Posay, Kerastase він має право здійснити купівлю не більше 5 одиниць товарів з однаковим кодом в одному замовленні.

4.11 У разі відмови Відвідувача (Покупця) від товару Адміністрація повертає йому суму, сплачену Покупцем, за винятком витрат Продавця на доставку від Покупця повернутих товарів.

5. Обмеження відповідальності Адміністрації

5.1. Адміністрація не несе жодної відповідальності за будь-які помилки, помилки та неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на цьому веб-сайті. Адміністрація докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність інформації, що надається на сайті Інтернет-магазину. Вся інформація та матеріали надаються на умовах "як є", без будь-яких гарантій, як явних, так і на увазі.


5.2. Адміністрація не несе жодної відповідальності за висловлювання та думки Відвідувачів (Покупц
ів) веб-сайту, залишені як коментарі або огляди.


5.3. Адміністрація не несе відповідальності за можливі протиправні дії Відвідувача (Покупця) щодо третіх осіб або третіх осіб щодо Відвідувача/Покупця.


5.4. Адміністрація не несе відповідальності за збитки, збитки або витрати (реальні чи можливі), що виникли у зв'язку з цим веб-сайтом, його використанням або неможливістю використання.


5.5. Адміністрація не несе відповідальності за втрату Користувачем (Покупцем) можливості доступу до свого облікового запису — облікового запису на сайті
https://exc.ua (втрата логіна, пароля, іншої інформації).


5.6. В цілях вищевикладеного Адміністрація залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію та вживати технічних та юридичних заходів для припинення доступу до Інтернет-магазину Користувачів (Покупців), які створюють проблеми у використанні Інтернет-магазину іншими Відвідувачами (Покупцями), Користувачів (Покупців) у разі будь-яких несумлінних зловживань з їхнього боку при замовленнях товару, які не мають на меті його придбання, або Відвідувачів (Покупців), які порушують вимоги Угоди. При цьому таке блокування здійснюється на розсуд адміністрації без подальшого повідомлення таких Користувачів (Покупців).


5.7. Адміністрація веб-сайту, в т.ч. не несе відповідальності за:

 5.7.1. Затримки або збої в процесі здійснення операції, що виникли внаслідок непереборної сили, а також будь-якого випадку несправностей у телекомунікаційних, комп'ютерних, електричних та інших суміжних системах.

 5.7.2. Дії систем переказів, банків, платіжних систем та за затримки пов'язані з їх роботою.

5.7.3. Належне функціонування Сайту у випадку, якщо Відвідувач не має необхідних технічних засобів для його використання, а також не несе жодних зобов'язань щодо забезпечення користувачів такими засобами.

6. Виняткові права

6.1. Всі об'єкти, доступні за допомогою сервісів Сайту
https://exc.ua, включаючи елементи дизайну, текст, графічні зображення, ілюстрації, відео, програми для ЕОМ, бази даних, музика, звуки та інші об'єкти (далі - зміст сервісів), а також будь-який контент, розміщений на веб-сайті https://exc.ua є об'єктами виняткових прав Адміністрації, Користувачів та інших правовласників.


6.2. Використання контенту, а також будь-яких інших елементів сервісів можливе лише в рамках функціоналу, який пропонує той чи інший сервіс. Жодні елементи змісту сервісів Сайту //exc.boutique, а також будь-який контент, розміщений на сервісах Сайту //exc.boutique або http//exc.boutique, не можуть бути використані іншим чином без попереднього дозволу/згоди правовласника . Під використанням маються на увазі, у тому числі: відтворення, копіювання, переробка, розповсюдження на будь-якій основі, відображення у кадрі і таке інше. Виняток становлять випадки, які прямо передбачені законодавством України. Використання Користувачем елементів утримання сервісів, а також будь-якого контенту для особистого некомерційного використання, допускається за умови збереження всіх знаків охорони авторського права, суміжних прав, товарних знаків, інших повідомлень про авторство, збереження імені (або псевдоніма) автора / найменування правовласника у незмінному збереження відповідного об'єкта у незмінному вигляді. Виняток становлять випадки, які прямо передбачені законодавством України.


6.3. З усіх питань щодо прав, а також з іншими питаннями та пропозиціями Ви можете зв'язатися з нами на електронну адресу:
info@exc.boutique