Інструкція до процедури «Щастя для волосся Napla Flashment»
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкція до процедури «Щастя для волосся Napla Flashment»

 

 

Процедуру можна повторювати раз на 3-4 тижні, у проміжках використовуючи маску для пролонгації.

Успіх процедури залежатиме безпосередньо від того, наскільки ретельно ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем із пластиковими зубчиками), варто приділити кожному компоненту 5 хвилин. Ретельно та обережно розчешіть пасма.

Перед нанесенням компонентів волосся має бути добре вологим! Не слід його сушити рушником, варто лише прибрати зайву вологу руками! Вода є провідником для компонентів! Усю процедуру волосся має залишатися вологим!

Перед процедурою необхідно обов'язково помити голову шампунем двічі (це може бути будь-який ваш шампунь). Також за бажанням можна зробити пілінг для шкіри голови.

Компоненти наносяться тільки на волосся (не наносяться на шкіру голови). Від коренів волосся відступаємо 5 см. Компоненти використовуємо до кінця в тій кількості, що у пляшці/баночці.

При підборі разового варіанта процедури ми враховуємо довжину та густоту вашого волосся, а також надсилаємо докладну інструкцію.

Перший компонент у разовому наборі відправляється вам у спеціальному невеликому піноутворювачі, як на картинці праворуч.

Другий компонент – маска-крем, її зручно наносити та розподіляти по волоссю.

Зробити процедуру дуже просто, не займає багато часу, а результат вас приємно порадує.

Компонент 1. 

Містить джеміні-амінокислоти та 10 видів амінокислот, які проникаючи глибоко в структуру волосся, відновлюють вимиті з часом амінокислоти, зцілюють пошкоджені ділянки волосся, згладжують кутикули, надаючи йому еластичність та пружність.

Необхідно розділити волосся на пасма та опрацьовувати кожне окремо. 

Важливо: Цей компонент наноситься у вигляді піни, тому перед застосуванням піноутворювач потрібно трохи збовтати.

Наносимо на кожне пасмо по 2-3 натискання. «Втираємо» компонент у волосся легкими та обережними рухами. Слід пропрацювати руками, а потім гребінцем. Не змиваємо, одразу ж наносимо наступний компонент. 

Компонент 2 (крем). 

Підбирається в залежності від типу волосся: для тонкого волосся середнього ступеня пошкодження - варіант SMOOTH, для жорсткого, пористого, пухкого, сухого волосся - варіант MOISTURE.

Наносимо на кожне пасмо окремо, слід пропрацювати руками (закручуємо пасма в «джгутики»), а потім обережно прочісуємо гребінцем.

Витримуємо компоненти під шапочкою 5-10 хвилин та ретельно змиваємо з волосся теплою проточною водою (близько 15 секунд).

Процедуру Napla Flashment краще використовувати в комплексі з пролонгуючою маскою.

Маску можна використовувати як комплексний догляд за волоссям один раз на тиждень, чергуючи її зі звичними засобами для догляду за волоссям.

Спосіб застосування: Миємо волосся шампунем двічі (це може бути БУДЬ-ЯКИЙ ваш шампунь). Забираємо зайву воду руками, не використовуючи рушник.

Вибравши відповідну кількість засобу (див. вище дозу), розподіляємо її по волоссю, відступаючи 5-8 см від коренів і доходячи до кінчиків. Важливо втирати засіб м'якими рухами пальців, обережно перебираючи волосся. Також бажано розчесати волосся гребінцем з пластиковими зубчиками, на кшталт гребінця Tangle Teezer. Ретельно змиваємо засіб теплою проточною водою.

Використовувати раз на тиждень.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!