Інструкція до процедури «Щастя для волосся Moltobene Deep Layer»
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкція до процедури «Щастя для волосся Moltobene Deep Layer»

Японську процедуру Moltobene Deep Layer можна використовувати для волосся різного ступеня пошкодження, підбираючи потрібну кількість компонентів.

Усі компоненти процедури наносяться лише за довжиною волосся (відступаючи 8-10 см від коренів). Бажано наносити компоненти саме на пошкоджені частини волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам.

Перед процедурою необхідно помити голову очищаючим шампунем (можете використовувати будь-який, який добре промиває шкіру голови). Також, за бажанням, можна зробити пілінг для шкіри голови.

Волосся має залишитися добре вологим, тому воду з чистого волосся прибираємо руками, не використовуючи рушник!

Далі вибираємо варіант для вашого типу та стану волосся:

(5 компонентів):

На вологе волосся рівномірно, по пасмах, наносимо 1 компонент, що являє собою собою щільний крем. Опрацьовуємо руками та гребінцем з м'якими зубцями 3-4 хвилини. По бажанню обертаємо волосся рушником і прогріваємо теплим повітрям фена 5-10 хвилин. Змиваємо великою кількістю теплої води 3-5 хвилин.

На вологе волосся наносимо компонент 2 (спрей) та розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. Не змиваємо.

Наносимо компонент 3 (крем). Розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. Змиваємо великою кількістю теплої води 3-5 хвилин.

На вологе волосся наносимо компонент 4 (крем). Розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. НЕ змиваємо.

Наносимо компонент 5 (крем). Розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. Змиваємо великою кількістю теплої води 3-5 хвилин. За бажанням, після 5-го кроку можна промити волосся звичайним шампунем (він не змиє ефект від процедури).

MIDDLE: (3 компоненти):

На вологе волосся рівномірно, по пасмах, наносимо компонент 1, що являє собою щільний крем. Пропрацьовуємо руками та гребінцем з м'якими зубцями 3-4 хвилини. По бажанню обертаємо волосся рушником і прогріваємо теплим повітрям фена 5-10 хвилин. Змиваємо великою кількістю теплої води 3-5 хвилин.

На вологе волосся наносимо  компонент 2 (спрей), розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. НЕ змиваємо.

Наносимо компонент 5 (крем). Розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. Змиваємо великою кількістю теплої води 3-5 хвилин. За бажанням, після 5-го компоненту можна промити волосся шампунем (він не змиє ефект від процедури).

LIGHT: (2 компоненти):

На вологе волосся наносимо компонент 4 (крем). Розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. НЕ змиваємо.

Наносимо компонент 5 (крем). Розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. Змиваємо великою кількістю теплої води 3-5 хвилин.

LOW: (1 компонент):

Наносимо компонент 5 (крем). Розподіляємо по волоссю за допомогою гребінця з м'якими зубцями. Змиваємо великою кількістю теплої води 3-5 хвилин.

Відновлюючу процедуру Moltobene Deep Layer краще використовувати в комплексі з інтенсивною закріплюючою сироваткою Deep Layer H.

Використовувати її можна раз на 3-7 днів (залежно від ступеня пошкодження волосся).

Спосіб застосування Deep Layer H: На вологе, вимите шампунем волосся, нанести невелику кількість (4-10 мл залежно від довжини та густоти волосся), попередньо розігрітого в руках крему-концентрату і розподілити по всій довжині волосся. Витримати 7-10 хвилин, ЗМИТИ водою.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!