Інструкція до процедури «Щастя для волосся Milbon Linkage»
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкція до процедури «Щастя для волосся Milbon Linkage»

SPA-процедури для волосся здатні моментально покращіти ваші локони і повернути їм здоровий вигляд. Цей вид догляду складається з декількох етапів і підбирається індивідуально під тип та потреби волосся людини. Високоякісні компоненти проникають глибоко в структуру волосся і буквально реанімують його, роблячи знову блискучим, м'яким і щільним.

Для SPA-процедури "Щастя для волосся" Milbon Linkage вам знадобиться в середньому 15 хвилин часу! Після неї навіть найсухіше і зіпсоване волосся перетворюється, починає блищати і їм повертається здоровий вигляд. Волосся стає блискучим, гладким, зволоженим і більш прямим.

У процедурі всього лише 3 кроки, на кожен з яких потрібно в середньому по 5 хвилин. На дуже довге волосся може знадобитися трохи більше часу.

Щоб ефект тримався якнайдовше, ми рекомендуємо використовувати пролонгуючі ампули для домашнього догляду. З ними результат буде помітний до 1,5 місяця після процедури. Про них читайте наприкінці статті.

 

КРОК 1

Перед процедурою необхідно обов'язково помити голову шампунем із ефектом скрабу для шкіри голови. Якщо такого шампуню немає, ви можете використовувати будь-який інший шампунь, який добре очистить шкіру голови.

Помивши шкіру голови та волосся, необхідно прибрати зайву воду. Волосся має залишатися добре вологим, майже мокрим. Тобто, вода не стікає з волосся струмком, але волосся дуже вологе.

Всі компоненти наносяться тільки на волосся, не наносяться на шкіру голови. Від коренів волосся відступаємо 5-8см.

Потрібно вибрати компонент під тип волосся:

  • Normal Course — для тонкого волосся, що сплутується.
  • + Course — для сухого, ламкого волосся середньої щільності.
  • x Course — для жорсткого, неслухняного, пористого або кучерявого волосся.

Компонент 1. Згладжує пошкоджені кутикули. Компонент наносять на волосся і опрацьовують його, відступаючи від коренів. Опрацювати волосся — це означає ретельно і дуже акуратно розчесати волосся гребінцем із пластиковими зубчиками.

Потрібно опрацьовувати волосся доти, поки воно не стане гладким на дотик. І в результаті кожна волосинка має обволікатися компонентом.

Краще розділити волосся на пасма, як у ролику, і опрацьовувати пасма до 5 хвилин.

Компонент 1 НЕ змиваємо із волосся!

КРОК 2:

Компонент 2. Зволоження волосся. Наносимо на волосся, роблячи акцент на його кінчики! Потрібно опрацьовувати волосся, поки воно не стане дуже гладким на дотик.

Краще розділити волосся на пасма, як у ролику, і опрацьовувати (прочісувати) пасма до 5 хвилин. Не змиваємо з волосся! Для пошкодженого волосся після кроку номер 2 бажано зробити наступну процедуру: наносимо компонент 2, далі підсушуємо феном (теплим повітрям) волосся, і коли воно підсушиться, використовуємо праску розігріту до температури 60-80 градусів.

Компонент 2 ЗМИВАЄМО водою.

Забираємо зайву вологу з волосся, але не просушуємо рушником!

КРОК 3:

Компонент 3. Ущільнення волосся, закріплення ефекту на тривалий період. Необхідно на вологе волосся нанести компонент, а потім опрацювати(прочісувати) волосся, поки воно не стане гладким на дотик. Краще розділити волосся на пасма, як у ролику, і опрацьовувати пасма до 5 хвилин.

Добре промити, але залишити 5-10% засобу на кінчиках волосся!

Це означає, що промиваючи водою, ви не чіпаєте руками кінчики волосся, по компоненту просто вільно стікає вода

Процедуру «Щастя для волосся Milbon Linkage» з 3 компонентів краще використовувати в комплексі із закріплюючими сироватками.

Їх чотири в упаковці, і використовуються вони по одній на тиждень.

Через тиждень після процедури миєте волосся шампунем і замість бальзаму наносите вміст однієї ампулки, по всій довжині волосся як маску (відступаючи 8-10 см від коренів). Добре пропрацьовуєте волосся з вмістом ампули і прочісуєте, щоб кожну волосину просочити засобом, далі витримуєте 10 хвилин і змиваєте.

Через тиждень наносите наступну ампулу і так до кінця. Усього ампул вистачить на місяць (4 тижні).

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!