Інструкція до процедури «Щастя для волосся Milbon Inphenom»
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкція до процедури «Щастя для волосся Milbon Inphenom»

Успіх процедури залежатиме безпосередньо від того, наскільки ретельно ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем із пластиковими зубчиками), приділіть кожному компоненту 5 хвилин. Обережно розчешіть пасма.

Перед нанесенням компонентів волосся має бути вологим!

Не сушіть волосся рушником, просто приберіть зайву вологу руками! Вода є провідником для компонентів!

Голову помити очищаючим шампунем-скрабом. 

Якщо такого шампуню немає, то можна використовувати будь-який інший шампунь, який добре вимиває шкіру голови. Також, за бажанням, можна зробити пілінг для шкіри. Змити шампунь, волосся віджати руками, не підсушувати рушником!

1. Волосся розділити на пасма, оптимально на 4 пасма, а у кого дуже густе волосся, то на 5 пасм.

Далі працюємо з кожною пасмою окремо, розділяємо її на дві частини, і кожну з них зверху пасма і знизу обробляємо компонентом 1.

Відступаємо від коренів 5 см.

Розпорошуємо як зверху, так і знизу пасма!

Пасма обов'язково опрацьовуємо гребінцем із пластмасовими зубчиками, а також просто прогладжуємо пасмо з нанесеною на нього речовиною руками, стискаємо в долоні по довжині кілька разів (як показано в ролику). НЕ змиваємо!

2. Наносимо наступний компонент. 

Волосся також залишаємо розділеними на пасма, наносимо на них компонент 2.

Відступаємо від коренів 5 см.

Важливо: 

Цей компонент наноситься у вигляді піни, тому перед застосуванням тюбик треба збовтати, щоб рідина в ньому стала піною, потім наносимо на кожне пасмо по 2 натискання.

Засіб «втираємо» у волосся. Опрацьовуємо ретельно руками та гребінцем.

НЕ змиваємо та наносимо наступний компонент.

3. Компонент 3 наноситься від кінчиків волосся просуваючись вгору.

Важливо! З цим компонентом пасма потрібно обов'язково закручувати, після його нанесення, тобто беремо пасмо за кінчик і прокручуємо його (роблячи "мотузку").

Також обов'язково опрацьовуємо після цього гребінцем! Можна також волосся збризнути водою, щоб воно було більш вологим, саме це допоможе компоненту краще проникнути у волосся.

Після опрацювання всіма компонентами, тримаємо склад під шапочкою хвилин 10-15

Після змиваємо всі компоненти водою.

4. Переходимо до компонента 4.

За консистенцією він рідкий. Наносимо компонент з розпилювача на кожне пасмо, опрацьовуємо аналогічно попереднім компонентам руками та гребінцем.

НЕ змиваємо, наносимо наступний компонент.

5. Компонент 5 наносимо, роблячи акцент на кінчиках волосся. Відступаємо 10 см від коренів. Опрацьовуємо, прокручуючи пасмо як при нанесенні компонента 3. Прочісуємо гребінцем.

Змиваємо всі компоненти проточною водою!

Процедуру із «Щастя для волосся»  Milbon Inphenom з п’яти компонентів краще використовувати в комплексі із закріплюючою сироваткою Inphenom Pack.

Вона одна в упаковці, вистачає її на два використання при середній довжині волосся.

Через 7-9 днів після процедури миєте волосся шампунем і замість бальзаму наносите половину вмісту сироватки Inphenom Pack по всій довжині волосся, як маску ( слід відступити 8-10 см від коренів).

Потрібно добре опрацювати волосся засобом і дуже важливо саме прочесати волосся, щоб кожну волосину просочити компонентом, далі витримати 10 хвилин і змити.

 

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!