Інструкція до процедури «Щастя для волосся Cronna» - Exc.Boutique
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкція до процедури «Щастя для волосся Cronna»

 

Процедуру можна використовувати безпосередньо після фарбування волосся (можна повторювати раз на 2 тижні, у проміжках використовуючи маску пролонгації).

Успіх процедури залежатиме безпосередньо від того, наскільки ретельно ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем із пластиковими зубчиками), приділіть кожному компоненту 5 хвилин. Обережно розчешіть пасма.

Перед нанесенням компонентів волосся має бути вологим!

Не сушіть волосся рушником, просто приберіть зайву вологу руками! Вода є провідником для компонентів!

Перед процедурою необхідно обов'язково вимити голову шампунем двічі. НЕ сушимо волосся рушником, а лише видаляємо зайву вологу руками.

Компоненти наносяться тільки на волосся, а не на шкіру голови. Від коріння волосся відступаємо 5 см.

Компонент 1:

Містить амінокислоту аргінін, яка проникає в пошкоджені ділянки волосся і зміцнює їх структуру. Аргінін володіє унікальними зміцнюючими та стимулюючими властивостями, покращує живлення волосся та сприяє відновленню по всій довжині.

Компонент наносять на волосся і обробляють ним, відступаючи від коріння 5-8 см.

Увага! Якщо волосся дуже сухе, компонент 1 можна НЕ ЗМИВАТИ, а обробити, витримати і наносити зверху на нього компонент 2.

Якщо стан волосся задовільний, то компонент 1 після прочісування гребінцем з пластиковими зубчиками змиваємо.

Розділити волосся на пасми та опрацьовувати засобом кожну з них.

Нанесення та розподіл 1 компонента займає до 5 хвилин.

Обробити засобом волосся - це означає ретельно і дуже обережно втирати компонент, починаючи від середини голови і доходячи до кінчиків волосся.

Результат залежатиме від того, наскільки щільно засіб проник у структуру волосся, засіб потрібно втирати до тих пір, поки волосся не стане гладким.

Далі обережно розчесати волосся гребінцем із пластиковими зубчиками. В результаті кожна волосина має обволікатися компонентом.

Потім ретельно і повністю змиваємо компонент 1 з волосся.

Изображение выглядит как внутренний, контейнерАвтоматически созданное описаниеКомпонент 2: 

Насичує волосся гідролізованим кератином (білком), а також завдяки наявності хлориду магнію (magnesium chloride – речовина натурального походження, затверджувач, в'яжучий компонент) гідролізований кератин «запечатується» у структурі волосся та зупиняє його випадання.

Також, компонент 2 містить танін – речовина, що міститься в рослинах, і є одним з компонентів, необхідних для утворення поліфенолу (має зволожуючу та живлячу сили).

Серед корисних властивостей виділяють можливість таніну з'єднуватися з білком і живити волосся, надаючи їм блиску та доглянутості.

Наносимо на вологе волосся, аналогічно першому компоненту. Краще розділити волосся на пасма і опрацьовувати кожну окремо. Нанесення та розподіл компонента 1 займає до 5 хвилин.

Потім ретельно і повністю змиваємо компонент 2 з волосся.

Процедуру «Щастя для волосся» Milbon Cronna, що складається з двох компонентів краще використовувати в комплексі з пролонгуючою маскою.

Пролонгуюча маска Cronna, інструкція:

Дану маску можна використовувати як комплексний догляд за волоссям один раз на тиждень, чергуючи його зі звичними засобами для догляду за волоссям.

Дозування:

  • Для волосся короткої довжини – приблизно 5 г засобу.
  • Для волосся середньої довжини – 9 г засобу.
  • Для довгого волосся – необхідно приблизно 12 г.

Спосіб застосування: 

  • Миємо волосся шампунем двічі (це може бути БУДЬ-ЯКИЙ ваш шампунь). Промити шкіру голови та волосся, НЕ сушимо волосся рушником, а лише видаляємо зайву вологу руками.
  • Вибравши потрібну кількість засобу (див. вище дозування), добре втираємо його у волосся, відступаючи 8 см від коренів і доходячи до кінчиків. Важливо втирати засіб м'якими рухами обережно перебираючи волосся.
  • Бажано обережно розчесати волосся гребінцем із пластиковими зубчиками. Ретельно змиваємо засіб теплою водою.

Використовувати раз на два тижні.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!