Японські спреї для волосся - Exc.Boutique
×
RU EN DE FR PL UA

Японські спреї для волосся

Ви часто питаєте:

  1. У чому різниця в засобах для укладання; наприклад, чим відрізняється спрей від емульсії і чи можна використовувати обидва засоби одночасно, а якщо можна - то як?
  2. Спреї для волосся виконують тільки функцію термозахисту, або ж вони й відновлюють волосся?

Як правильно підібрати спрей?

Запитань на цю тему і справді багато, тому давайте розберемося в цьому питанні:

Найважливіше: спреї за консистенцією легкі, практично невагомі, тому їх краще використовувати для надання блиску, захисту волосся від агресивного впливу навколишнього середовища і для полегшення укладання. Особливо вони хороші для тонкого волосся, яке іншими засобами легко перевантажити, а ось для жорсткого волосся спрей потрібно поєднувати з більш поживним незмивним доглядом, наприклад емульсією, маслом.

 Якщо ваше волосся ЖОРСТКЕ або СУХЕ, наносити потрібно СПОЧАТКУ спрей на вологе волосся перед сушінням, а на кінчики волосся додатково емульсію або масло.
Також можна наносити емульсію або масло вже на сухе волосся для додаткового блиску.
Японські «олії» за своєю сутністю є не просто коктейлем корисних масел, а продуктами високих технологій, тому ДУЖЕ легкі і зовсім не обтяжують волосся!

Також важливо знати, що японська косметика і японські спреї не просто виконують роль термозахисту, вони відновлюють волосся, оскільки містять багато корисних компонентів:
Наприклад, спрей Inphenom містить 11 амінокислот та наномікроліпіди комплексу клітинних мембран для відновлення волосся, здійснює відновлювальну роботу весь час, поки перебуває на волоссі.

Спрей Lebel Trie Tuner Water 0 у складі має сквален, рафінозу, масло макадамії, вітамін Е, - тобто відновлює волосся теж відмінно, Спрей Proscenia містить протеїновий комплекс (хітозан, бетаїн, білки сої шовку), рисові кераміди, гідролізований лізолецитин.

Ще один важливий момент - японські спреї дуже економні у витраті, як і вся решта продукції. Мають тонкодисперсні розпилювачі, на волосся опускаються легкою однорідною хмаринкою! Але і тут стоїть завдання виробити шляхом досвіду необхідну і достатню саме для вас кількість засобу.

Нехай ваше волосся буде прекрасне!

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!