Японські незмивні засоби - як правильно використовувати
×
RU EN DE FR PL UA

Японські незмивні засоби - як правильно використовувати

У плані догляду за волоссям, збереження їх цілісності і краси, дуже важливо використовувати, як заключний етап миття голови і волосся, незмивний захисний догляд! Зверну вашу увагу на слово «догляд» - незмивні засоби фірм Lebel і Milbon не тільки захищають волосся - вони продовжують справу, розпочату шампунем і продовжену бальзамом, або інтенсивною маскою - вони саме доглядають волосся!

Причому, так само, як базовий догляд, незмивний догляд підбирається за типом волосся і бажаним ефектом. Дуже важливо правильно використовувати цей догляд — занадто велика кількість може перевантажити волосся, і ви скажете: «Моє волосся повисло важкими бурульками, я очікувала зовсім не цього!» Але й занадто маленька кількість нанесеного засобу, звичайно ж, не зможе впоратися із завданням і в цьому випадку ви скажете: «Що за нісенітниця?!! За що я заплатила стільки грошей! Це зовсім не працює!»

Так, я завжди підкреслюю, що ці засоби дуже економні у використанні, але ж це не чарівна паличка, або чарівна крапля — якщо ви намагаєтеся розмазати одну краплю на гривку майже до пояса, то, звичайно, вас чекає невдача! Тим більше, що волосся буває дуже різним — з різним ступенем пористості, пошкодженості, просто різної структури. Дуже важливо дотриматися балансу і нанести саме таку кількість засобу, яка підходить саме вам. Тому спочатку варто трохи поекспериментувати і уважно стежити за результатами ваших експериментів щодо необхідної і достатньої кількості засобу. Зате потім уважні до себе дівчата не можуть натішитися новим виглядом свого волосся, діляться зі мною своєю радістю і розповідають, які економічні і водночас сильні за своїм впливом ці чудові засоби!

Отже, як же потрібно застосовувати незмивний захисний догляд? Незмивні засоби потрібно спочатку наносити на долоні і добре розтирати, прямо розігрівати в долонях - і тільки після цього наносити на мокре вимите волосся рухами, що розгладжують. За один раз на долоні більше двох натискань дозатора повної пляшечки (це приблизно 6 - 7 натискань дозатора пробника) краще не наносити. Тому на довге, або дуже густе волосся, краще наносити засіб частинами - так набагато рівномірніше вдасться розподілити засіб. Ось рекомендації щодо застосування незмивних засобів серії Елюджуда, вони застосовні і для інших засобів, що не змиваються:

  • коротке волосся - одне натискання дозатора повного флакона (3-4 натискання дозатора пробника)
  • середня довжина - два натискання дозатора повного флакона (6-7 натискань дозатора пробника)
  • довге тонке волосся - два з половиною натискання дозатора повного флакона (8-9 натискань дозатора пробника)
  • довге густе волосся - три з половиною натискання дозатора повного флакона (10-12 натискань дозатора пробника)

Але це орієнтовні рекомендації – точну кількість ви зможете підібрати собі лише самостійно!

Нехай ваше волосся буде завжди прекрасне!

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!