Японський SPA-догляд Estessimo: як правильно використовувати
×
RU EN DE FR PL UA

Японський SPA-догляд Estessimo: як правильно використовувати

Нагадую, Estessimo - це салонний SPA-догляд, тобто на нього потрібно виділити час, не поспішати, не бігти, а НАСОЛОДЖУВАТИСЯ!

Отже, ми часто дуже зайняті, часу постійно немає, миємо голову в поспіху і так само в поспіху і недбало наносимо засоби. Звичайно ж, ефект отримуємо зовсім не той, який очікували! І звичайно ж виникає прикрість і роздратування - «Та за що я заплатила стільки грошей? Та чим вони захоплюються? Напевно, це якийсь обман?!!!» Ось і виникла потреба написати цей пост. А ще я зробила скрін-шоти відео з використання Estessimo в японському салоні:

Отже, приступаємо:

  1. Перед використанням шампуню Estessimo бажано зробити пілінг шкіри голови. Якщо ви використовуєте догляд частіше, наприклад, раз на 3 дні, пілінг робимо все одно строго раз на тиждень.
  2. Шкіру голови та волосся кілька хвилин промиваємо добре теплою водою (38-40 градусів).
  3. Шампуня беремо невелику кількість, пів чайної ложечки, він чудово піниться! Миємо голову не поспішаючи, добре масажуємо. Голову намилюємо та змиваємо двічі!
  4. Злегка промокуємо волосся рушником. На всю довжину волосся (не відступаючи від коріння) наносимо маску з розрахунку 2 чайні ложки на густе волосся середньої довжини. Тобто маски береться більше порівняно з іншими масками Lebel, Milbon.
  5. Тримаємо маску на волоссі мінімум 10 хвилин, під шапочкою. А краще тримати довше, хвилин 20. Важливо, щоб волосся разом з маскою було в теплі.
  6. Змиваємо маску теплою водою. Приступаємо до укладання.

Не обов'язково брати шампунь та маску з однієї лінійки! Шампунь підбираємо за типом шкіри голови, а маску – за типом волосся.

Шампунь Estessimo підбираємо за такими критеріями:

  • Forcen — для зміцнення та стимуляції зростання нового волосся. Підходить при зневодненій шкірі, якщо ваше волосся схильне до випадання, стало тоншим, пропав об'єм і блиск. Шампунь створює здоровий «грунт» для зростання сильного і еластичного волосся. Він відновлює захисні властивості шкіри. Стимулює ріст волосся, перешкоджає випаданню, покращує кровообіг.
  • Meline — при надмірній жирності шкіри голови. Якщо ваша шкіра голови швидко стає несвіжою, волосся втрачає зовнішній вигляд, якщо зник об'єм і блиск - ESTESSIMO MELINE чудово вирішить ці проблеми. Цей чудовий шампунь відмінно прибирає жирність, неприємний запах шкіри голови, упорядковує розширені пори шкіри, створює здоровий «грунт» для зростання сильного і еластичного волосся. Він відновлює захисні властивості шкіри, надає прикореневого об'єму, покращує кровообіг.
  • Immun — для слабкого пошкодженого волосся, при частому фарбуванні волосся. Термічний і хімічний вплив, часті фарбування роблять волосся сухим і ламким. Активні компоненти шампуню Immun запускають процеси глибинної регенерації пошкоджених структур у ДНК шкіри голови та волосся. Завдяки чому пошкоджені ділянки реконструюються, попереджується випадання і прискорюється ріст волосся, а також відновлюється його здатність утримувати поживні речовини та вологу.

Маску Estessimo підбираємо за такими критеріями:

  • Forcen для створення сильного та еластичного волосся. Зміцнює тонке волосся зсередини і зовні, роблячи його більш життєвим і об'ємним. Пряний аромат сандалового дерева, розмарину та жасмину.
  • Meline для неслухняного волосся, що легко сплутується. Вирівнює текстуру волосся по всій довжині всередині та зовні, роблячи її більш гладкою. Полегшує керованість волосся без обтяження.
  • Immun для фарбованого та пошкодженого волосся, робить його більш здоровим, упорядкованим. Відновлює пошкоджену структуру волосся зовні та зсередини. Пролонгує тривалість фарбування, надає сяйва та гладкості. Має освіжаючий аромат лаванди, бергамоту та зеленого яблука.

Нехай ваше волосся буде прекрасне!  

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!