Японський догляд у ампулах – що це таке і як використовувати
×
RU EN DE FR PL UA

Японський догляд у ампулах – що це таке і як використовувати

Сьогодні хочу розповісти вам про японський інтенсивний догляд для волосся в ампулах. На сьогоднішній момент в асортименті є ампули Linkage, Plarmia, Jemile Fran. Всі ці засоби упаковані в невеликі ампулки по 9 грам, по 2 або 4 штучки в упаковці і, в першу чергу, є пролонгаторами ефекту SPA-процедур «Щастя для волосся» виробництва бренду номер 1 в Японії - Milbon. Є також інтенсивна маска Inphenom Pack, пролонгатор до SPA-процедури Inphenom, хоч форма у неї й інша, можемо також розглядати її як своєрідну

 одноразову ампулу, просто кругленьку.

 

У фірми Lebel, яка взагалі є родоначальником подібних процедур для волосся, теж є такі інтенсивні засоби. — IAU CELL CARE 5M, IAU CELL CARE 5S, Viege hair suppli plus, але вони упаковані не в ампули, а в невеликі зручні тюбики, розраховані теж на 4-5 застосувань (це за японським мірками — а для європейських шевелюр їх часто вистачає на 7-8 застосувань)

  

Все вище перераховане - це по суті дуже інтенсивні маски - це як міні SPA-процедура, вони відразу ж дають прекрасний ефект, компактні і дуже економні у витраті! Ці маски МОЖНА використовувати самостійно, без проведення процедури. Звичайно, правильніше використовувати їх як пролонгацію після процедури, проте не завжди ритм життя нам дозволяє все робити правильно. Склад ампул і принцип дії подібний до відновлюючого складу процедур «Щастя для волосся», ефект яких вони повинні продовжувати.

Дуже важливо використовувати ампули правильно, причому використання їх однакове і коли їх застосовують для продовження ефекту від SPA-процедури, і коли застосовують окремо як інтенсивне відновлення для волосся.

Спосіб застосування:

Вміст ампули або тюбика нанести на довжину волосся після того, як вимили голову шампунем, на добре зволожене волосся (вода служить провідником для засобів), ЗАМІСТЬ вашої звичайної маски або бальзаму для волосся. Витримати на волоссі приблизно 10 хвилин. Дуже добре прочесати волосся з нанесеним на них засобом (хвилини 2-3) гребінцем з м'якими зубчиками, подібно до Macadamia або Tangl. Ретельно змити теплою водою.

Важливо наносити правильну кількість засобу!

Якщо це стосується ампул, то рекомендації приблизно такі:

  • для довгого волосся використовувати за одне застосування 1 ампулу,
  • для волосся середньої довжини або негустого довгого 2/3 ампули,
  • для короткого волосся 1/3 ампули

Щодо кількості інтенсивних засобів Lebel— IAU CELL CARE 5M, IAU CELL CARE 5S, Viege hair suppli plus, то це приблизно половина чайної ложки для волосся середньої довжини і чайна ложка - для довгого, або дуже густого волосся.

Наносити термозахист перед сушінням волосся потрібно обов'язково, навіть після використання ампул, після процедури «Щастя для волосся»! Асортимент захисних доглядів, що не змиваються, дуже великий - звертайтеся, ми із задоволенням допоможемо зробити вам вірний вибір!

Нехай ваше волосся буде прекрасне!

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!