Японський догляд для розгладження волосся
×
RU EN DE FR PL UA

Японський догляд для розгладження волосся

Сьогодні поговоримо про японський догляд, який розгладжує волосся і робить його слухняним, тобто таким, що струмує, прибирає пухнастість і взагалі всіляко полегшує нам життя.

Коли волосся схильне пушитися, або завивається дуже дрібними завитками, важко робити укладання, воно вибивається з зачіски і завдає масу клопоту. Давайте розберемося, чому так відбувається і які японські засоби допоможуть зробити волосся красивим і слухняним

У волосся кучерявого, або схильного пушитися, в різних ділянках здатність до поглинання вологи буде відрізнятися. Якщо намочити книгу, то її сторінки стануть хвилястими. З волоссям так само: кожна ділянка по-різному вбирає вологу - тому на якихось ділянках влосся стискується і в результаті вибивається з зачіски і пушить, особливо в дні підвищеної вологості. Для такого волосся необхідний догляд, який упорядкує водний баланс усередині волосся і зробить його слухняним.

Отже, догляд для розгладжування волосся може бути базовий (шампуні і бальзами/маски), або фінішний догляд, що не змивається перед сушінням/укладанням.

Також, для розгладження волосся круто працюють SPA-процедури (наприклад, Щастя для волосся Lebel, експрес-догляд за волоссям Linkage, Inphenom, Viege Soft). Ефект від процедур тримається близько місяця при використанні пролонгації, вони роблять волосся здоровим, слухняним, красивим і блискучим.

Всі процедури можна придбати в наборах на одне застосування, і це ДУЖЕ зручно! Для такого замовлення вам потрібно зв'язатися з нами за телефоном - і консультант допоможе вибрати вам найбільш підходящу за вашим типом волосся та бажаним ефектом процедуру.

Базові догляди, які розгладжують наше волосся і на 100% прибирають пухнастість - це шампуні, бальзами та маски

Японські незмивні засоби для розгладження волосся також мають функцію термозахисту, більшість з них захищає і від сонячних променів і ВСІ АБСОЛЮТНО ЛІКУЮТЬ ваше волосся на глибокому рівні, маючи у складі смс-комплекс або компонент CMADK (запатентований розчинний кератиновий білок з дисульфідним зв'язком). CMADK проникає у пошкоджені частини волосся, приєднується до протеїнів та відновлює таким чином структуру волосся. Тобто це не тільки чудовий захист, а й дуже дієвий догляд!

Добре справляються з розгладжуваням японські незмивні креми. Вони легкі, ЗОВСІМ не обтяжують волосся, дуже економні і підійдуть навіть тонкому неслухняному волоссю, що пушиться: Trie tuner cream від Lebel, Remu cream від Milbon.

Емульсія Lebel Cocobelle а також есенції Elujuda MOEstqual Sleek, Lebel Serum і Lebel Sleek чудово допомагають розгладити, зробити волосся слухняним і дуже надійно захищають..

Всі вони містять компоненти, які стримують поглинання вологи на ділянках з високою поглинанням, приєднуючись до ліпідного шару.Емульсії додають волоссю щільності, рекомендую наносити їх на вологе волосся, при цьому на сухе волосся треба нанести краплю олії, щоб повністю прибрати пухнастість і додати блиску.

Важливо розуміти, що тільки від стану і природи волосся залежить, чи вистачить вам незмивного догляду для рішення проблеми, чи краще підібрати комплекс шампунь + маска + незмивний догляд - тоді навіть у дощові дні проблем із укладанням не буде!

Нехай ваше волосся буде прекрасне!

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!