Японський догляд для проблемної шкіри
×
RU EN DE FR PL UA

Японський догляд для проблемної шкіри

 

Якісний японський догляд вирішить усі проблеми зі шкірою!

 

Проблемною називають шкіру з підвищеною активністю сальних залоз та схильністю до запалень.

 

Основні ознаки такої шкіри: жирний блиск; розширені пори; нерівний тон; чорні крапки; запалення; постакне.

 

Найпоширеніши причини для виникнення проблем зі шкірою - гормональний збій, захворювання ШКТ, неправильне харчування, алергічні реакції, стрес, помилки у догляді.

 

 

▪️ Завжди ретельно змивайте макіяж та очищайте проблемну шкіру за допомогою відповідного засобу (ідевльно підійдуть пасти/пінки Rosette, Kose Natu Savon, Shiseido Senka з глиною)

 

▪️ Уникайте спиртових лосьйонів. Вони зневоднюють шкіру та викликають порушення в роботі сальних залоз. Ідеально підійдуть Kose Medicalabo, Kose Premium, лосьони Hado Labo та DHC. Ціни на японський догляд у нас дуже демократичні - від 510 гривень за великий лосьон 170 мл.

 

 

▪️ 3 рази на тиждень використовуйте скатку чи ензимну пудру для глибокого очищення пір.

 

Після вмивання промокайте обличчя не рушником, а одноразовими серветками!

 

▪️ Не тисніть прищі! Краще сходіть на професійне чищення до косметолога.

 

 

▪️ Регулярно змінюйте наволочку, щоб мінімізувати попадання бактерій на шкіру. Заведіть окремий рушник для обличчя та покладіть у спеціальне місце, де його не візьмуть діти або інші члени родини.

 

 

▪️ Скоротіть кількість споживаного фастфуду та алкоголю. Додайте в раціон більше білка та клітковини.

 

 

 

▪️ Використовуйте зволожуючі засоби з легкою текстурою (ідеально підійде лінійка з ніацинамідом Wrinkle, догляди Hatomugi, LululuN, DHC, Hado Labo).

 

 

 

Є унікальні лінійки японських засобів, які направлені на вирішення проблем зі шкірою. Приведемо приклад із нашого асортименту: найпопулярніші лосьйон та крем-гель для проблемної шкіри – це Hatomugi.

Вже понад 10 років крем-галь та лосьон - №1 у всіх рейтингах, а також є у кожній японській родині.

 

 

Це - продукти, що найбільше продаються в аптеках Японії і топ продажів на найбільшому японському косметичному порталі Сosme.net. Близько 20 тисяч позитивних відгуків!

 

Доступна вартість та чудовий ефект роблять цей догляд таким популярним. Великі обсяги (лосьйон 500 мл та крем 180 мл). А головне – ці засоби багатофункціональні.

 

В основі – екстракт бусінника. Цей інгредієнт відомий своєю потужною антисептичною, регенеративною та протизапальною дією. Крім того він заспокоює шкіру, лікує будь-які запалення та знімає болючі відчуття.

 

Догляд балансує шкіру, бореться з пігментацією, також рекомендується для проблемної шкіри, схильної до сухості та дерматитів, для шкіри з акне, у тому числі й для підліткової шкіри. Ефективний для лікування акне на тілі. Працює як SOS-засіб при сонячних опіках.

 

Є пігментні плями чи постакне? Не проблема! Hatomugi має освітлювальну дію, вирівнює тон і текстуру шкіри.

 

Крем-гель можна використовувати як крем, як маску, як зволожуючий засіб для зони декольте, шиї, тіла.

 

Лосьйон можна вбивати пальчиками в шкіру, а також наносити за допомогою ватяних дисків, робити компреси.

 

Він допомагає навіть при лікуванні лупи, для цього рекомендується втирати засіб у шкіру голови за кілька годин до миття.

 

Крем має дуже легку водянисту текстуру. Завдяки цьому він не обтяжує і не жирніть шкіру, швидко вбирається та не залишає липкості. Ще одна незаперечна перевага кошти - вона не містить спирту, барвників і ароматів (не має запаху), а значить підійде всім!

 

 

Чудові зволожуючі властивості точно оцінять власники сухої та зневодненої шкіри. Великий обсяг та економічність дозволяють використовувати лосьйон як на шкірі обличчя, так і для тіла.

 

У спеку можна налити лосьйон у пляшечку з пульверизатором і в міру необхідності наносити лосьйон на шкіру протягом дня.

 

Багато хто вважає, що проблемна шкіра не потребує зволоження, але це велика помилка!

Використовуйте масочки для проблемної шкіри - ідальні це масочки «Принцеси» та «8 годин сну за 8 хвилин» від Kose Cosmeport.

 

 

▪️ Забирайте волосся з обличчя. При акне краще відмовитися від чубчика та мінімізувати контакт волосся зі шкірою, особливо під час занять спортом.

 

▪️ Не маскуйте запалення щільними тональними засобами. Замініть їх олівцем, що камуфлює, з антибактеріальними компонентами, легкою пудрою (ідеальна японська пудра - Privacy) або BB-кремом (дуже якісний легкий крем - Kose Grace one).

 

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!