Як японський догляд впливає на зростання волосся - Exc.Boutique
×
RU EN DE FR PL UA

Як японський догляд впливає на зростання волосся

У Японському догляді ДУЖЕ багато засобів для зростання волосся, можливо тому, що японське волосся товсте і чорне, і його втеча з голови не проходить непомітно.

Зараз розповім вам про найпопулярніші засоби, а також за рахунок яких компонентів вони працюють.

Важливо розуміти, що проблему випадання волосся потрібно вирішувати ТІЛЬКИ комплексно! Це означає, що крім шампуню потрібний ще засіб, який не змивається зі шкіри голови, діючі компоненти якого проникають глибоко в шкіру, покращують кровообіг, стимулюють оновлення клітин, забезпечують її необхідними вітамінами та мікроелементами та зміцнюють волосяні фолікули.

Комплекс в ідеалі включає також пілінг - він підбирається за типом шкіри і необхідний для повноцінного харчування волосяних цибулин, має відлущувальну та протизапальну дію. Проводити його потрібно щотижня! Для вашої зручності роблю пробники японських пілінгів Cool Orange, Proedit, Lifting Effect, об'єм 50 мл, вистачає їх на 1,5-2 місяці використання!

Догляд, звичайно, можна підібрати і в пробному обсязі, але щоб побачити ефект, потрібно користуватися ним СИСТЕМНО НЕ МЕНШЕ МІСЯЦЯ, тому що шкіра голови реагує не так швидко, як волосся.

Наведу приклади засобів для боротьби з випаданням та стимулюванням зростання нового волосся:

  • шампуні:
    • Viege, Cool Orange, Lycomint, THEO, Milbon Neo Due, Lifa, Plarmia  Enriched, Plarmia Hairserum, Kaminomoto — для всіх є пробні варіанти по 50 мл.
      Стимулювання зростання відбувається за рахунок наявності у складах таких компонентів, як екстракту каменяломки, солодки, гаммелісу, женьшеню, розмарину, кореня лопуха, сосни, яснотки білої, та багато інших (бачимо, що всі компоненти рослинного природного походження)
  • незмивні засоби для шкіри голови:
    • У Lebel це, наприклад, такі засоби: Estessimo Celcert Trunkly Conc Essence —дуже інтенсивна і ефективна есенція, що бореться з випаданням волосся і стимулює, що пробуджує до зростання «сплячі» волосяні цибулини. Унікальний склад з більш ніж 80 інноваційних компонентів має потужний стимулюючий, зміцнюючий, відновлюючий вплив на шкіру голови. Також дуже ефективні Viege Medicate Essence і Viege Root Care Mist. В основі дії есенції та спрею лежить інноваційна система Fito NanoBot, яка має точкову дію на дефектні ділянки волосся та шкіри голови. Нано-частинки активних речовин працюють не лише на зовнішній кутикулі, а й проникають у глибокі шари волосся, відновлюючи зруйновані білкові зв'язки. Енергетичні термальні спреї Lebel Proedit Hairskin Energy Watering і Lebel Proedit Hairskin Wake Watering — не тільки стимулюють ріст волосся, але й захищають і перетворюють всю довжину волосся!
    • У Milbon це просто чудові засоби - сироватка проти сивини і при цьому стимулююча також зростання волосся Aujua Growsive Grow Essence — завдяки активним компонентам, вона впливає на кількість корінекбактерій, що провокують порушення природної пігментації і уповільнюють темпи росту волосся, а також зменшує патологічні процеси в шкірному покриві; Aujua Lifting Lotion (лосьйон для живлення та зволоження шкіри голови) — компонент глюкозамін, що входить до його складу, глибоко проникає в роговий шар шкіри голови, активно живить і зволожує його, завдяки чому надає волоссю природного прикореневого об'єму; чудово працює Plarmia Moisture Lifter — Лосьйон для відновлення прикореневого об'єму (до складу лосьйону Plarmia Moisture Lifter входять гідролізований екстракт чорних бобів - природний фітоестроген, який чудово омолоджує волосся і шкіру голови, повертаючи їм сяйво, здорові блиск, пружність та еластичність; фітинова кислота - потужне джерело зволоження та живлення; аргінін – амінокислота, необхідна для активного живлення волосся, екстракт женьшеню – сприяє активному кровообігу). Есенція Base focus — для відновлення тонкого волосся і дуже сухої шкіри голови (Покращує мікроциркуляцію крові в шкірі голови, активно живить волосяні цибулини, стимулює ріст нового волосся і запобігає їх випаданню, відновлює пошкоджене волосся зсередини) і багато інших!
  • маски для шкіри голови та волосся, які вирішують проблему шкіри, та спеціальні сироватки з лікувальної серії Viege - вони також підбираються індивідуально.

Наведу приклад: Lebel Proedit Hairskin Energy Relaxing — енергетичний крем для шкіри голови та волосся — стимулює кровообіг шкіри голови, одночасно перешкоджаючи випаданню волосся, надає йому об'єму, щільності, пружності та сили, при цьому помітно зміцнюючи структуру волосся; Lebel Proedit Hairskin Wake Relaxing — підбадьорливий крем для шкіри голови та волосся – зберігає здоровий водно-жировий баланс шкіри голови, надає м'якості. Компоненти крему здатні живити волосяні фолікули, за рахунок чого прискорюється ріст волосся; Viege vital suppli — сироватка для виснаженої шкіри голови та ослабленого волосся, унікальний препарат з інноваційної серії Viege, що омолоджує. Забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, тонізуючий ефект, збагачує цілим комплексом необхідних вітамінів та мікроелементів.

Засоби можна використовувати разом та чергувати! Усі засоби потрібно підбирати індивідуально – звертайтеся – завжди раді бути корисними!

Нехай ваше волосся буде прекрасне!

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!