ТОП-5 для свіжості та укріплення волосся
×
RU EN DE FR PL UA

ТОП-5 для свіжості та укріплення волосся

Як мити голову рідше та зберігти густе волосся? Дуже легко!

Дотримуйтесь простих порад з цього допису, роздивіться інфографіку та насолоджуйтесь густим блискучим волоссям і свіжою шкірою кожного дня!


Найважливіше - правильно визначити тип шкіри голови:

▪️ Якщо шкіра стає брудною кожні 1-2 дні – це жирний тип

▪️ кожні 2-4 дні - нормальний тип

▪️ кожні 4-7 днів – сухий тип шкіри.

Важливо: жирний тип шкіри голови неможливо зробити сухим.

Також, шкіру неможливо «перевчити» (якщо ви довго ходитимете з брудною головою ви отримаєте забиті пори та випадання волосся)

-Використовуйте шампуні, що добре очищають (якщо вам не підходять безсульфатні - підберемо сульфатний з хорошим складом!)

-Використовуйте бальзами для шкіри голови – ви очищаєте шкіру шампунем + зволожуєте бальзамом = отримуємо чистоту та свіжість надовго! Дуже класно, коли шампунь та бальзам для шкіри з однієї лінійки.

-Дуже допомагають для росту волосся та свіжості спреї – користуйтеся ними щодня! найчастіша помилка - використовувати спреї 1-2 рази на тиждень, тоді результату ви не отримаєте.

-Використовуйте пілінг раз на тиждень

-Використовуйте нові технології – наприклад, японські краплі Napla Refresh - вам навіть не потрібно змінювати шампунь, ви просто додаєте у свій шампунь 2-3 краплі на друге миття голови. Вони чудово стимулюють ріст волосся, укріплюють його, а ваша шкіра стає бильш свіжою.

 

Японські краплі Refresh від Napla - просто ІДЕАЛЬНИЙ продукт.

▪️ Краплі доглядають за коренями волосся, помітно знижуючи потовиділення, через що волосся зберігає свою свіжість надовго.

▪️ Позбавляють лупи і регулюють роботу сальних залоз.

▪️ Поліпшують обмін речовин та кровообіг шкіри голови

Коштують краплі зовсім недорого та у наявності є маленькі фірмені об’єми по 50 мл.

ЯК користуватися краплями? - Дуже просто! Додайте кілька крапель до свого шампуню на друге миття голови та наолоджуйтеся ефектом! 

Не забувайте, що шампунь потрібно спочатку вспінити у долонях, а вже потім нанести на шкіру піну.

Активних компонентів у краплях дуже багато:

▪️ Екстракт Сверції японської (японська польова м'ята)  - стимулює волосяні фолікули та циркуляцію крові біля коренів волосся.

▪️ Натуральний ментол сприяє наданню об'єму біля коренів, блиску та слухняності волоссю, тонізує та «оживляє» його. Посилюючи кровообіг розігріває шкіру голови.

▪️ Екстракт звіробою  - має високовітамінну активність, добре зміцнює капіляри і покращує їх кровопостачання, нормалізує еластичність і пружність волосся, покращує його структуру, сприяє зникненню лупи.

▪️ Екстракт ромашки аптечної – надає волоссю природного блиску та сили.

▪️ Екстракт липи серцеподібної – знімає запалення та покращує захисні функції шкіри голови, перешкоджає випаданню волосся, насичує корисними речовинами.

▪️ Екстракт календули – покращує стан шкіри та волосся. Має широку популярність завдяки своїм регенеруючим властивостям. Нормалізує стан шкіри голови незалежно від того, суха вона чи схильна до жирності.

▪️ Екстракт волошки - попереджає себорейний дерматит, лупу, захворювання шкіри голови,

 усуває подразнення, покращує опір зовнішнім факторам.

▪️ Екстракт квітів ромашки римської - має заспокійливу та антибактеріальну дію. Покращує кровообіг, є абсолютно натуральним та корисним компонентом, що часто використовується в косметиці для дітей

Ідеально допоможе зробити шкіру свіжою та здоровою сироватка для шкіри Lebel Balancing. Вона робить шкіру як мінімум у 2 рази свіжішою. Стимулює ріст волосся та укріплює його. Наноситься пипеткою, вона як водичка.

Ще одна технологія, яку варто спробувати - японська маска для шкіри голови та волосся Lebel Splash

Вона робить шкіру свіжою, стимулює ріст та відновлює волосся по довжині.

 

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!