SPA-процедура «Життєва сила» Lebel, інструкція
×
RU EN DE FR PL UA

SPA-процедура «Життєва сила» Lebel, інструкція

Чи знали ви, що наше волосся складається на 78-80% протеїну (білка), 13% становить молекулярна волога, 6% - це ліпіди (жири) і 1% - це пігмент?

При щоденних пошкодженнях волосся першим з волосся виходять ліпіди. Це відбувається навіть тоді, коли ми просто миємо голову гарячою водою!

Потім під дією фена або прасок, стайлерів випаровується молекулярна волога і залишається один білок у волоссі... Після чого волосся починає ламатися! Так, саме через відсутність вологи та ліпідів.

Процедура «Життєва сила» японського бренду Lebel - це 4 сироватки:

C – ліпіди, N – волога, P – білок та елемент fix, який закріплює та утримує всі корисні речовини всередині волосся.

Сироватки синтезовані з рослинних компонентів і повністю повторюють склад волосся, привносячи в кортекс все найкорисніше.

Процедура «Життєва сила» - дуже універсальна. Вона підходить як для сильно пошкодженого волосся, пофарбованого, так і для натурального і слабоушкодженого волосся. Особливо хороша для освітленого волосся.

4 компоненти процедури можна поєднувати з фарбуванням або тонуванням, а також використовувати як стандартну SPA-процедуру, що відновлює.

Це робить «життєву силу» дуже зручною, адже багато процедур через сильну потужність не рекомендується поєднувати з фарбуванням, їх потрібно проводити обов'язково окремо.

«Життєва сила» не впливає на пігмент, чудово допомагає нашому волоссю протистояти негативному впливу фарбування або завивки.

Процедура чудово допоможе при освітленні волосся - вона захистить їх і зробить сильнішими і міцнішими. Часто сироватки наносять на волосся перед процедурою фарбування (цього ж дня), причому сироватки можна змивати, а можна залишати на волоссі (просто підсушивши волосся феном для початку процедури фарбування).

Успіх процедури залежатиме безпосередньо від того, наскільки ретельно ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем з пластиковими зубчиками), приділіть кожному компоненту 5 хвилин. Ретельно та акуратно розчешіть пасма. 

Перед нанесенням компонентів волосся має бути добре вологим! Не промокуємо їх рушником, просто забираємо зайву вологу руками! Вода є провідником для компонентів!

Перед процедурою можна помити голову шампунем із ефектом скрабу для шкіри голови. Якщо такого шампуню немає, можна використовувати будь-який інший шампунь, який добре промиває шкіру голови. Також можна зробити пілінг для шкіри голови.

Далі, підсушене рушником волосся, поділяються приблизно на 8 пасм і на кожне пасмо в два-три натискання поетапно наносяться такі сироватки:

Сироватка С: наносимо на вологе волосся цю сироватку в спреї. Волосся поки що не прочісуємо, просто бризкаємо весь вміст на пасмі і стискаємо пасма в руці. СМС (cell membrane complex) – постачання клітинно-мембранного комплексу ліпідами, забезпечує проникнення та закріплення компонентів наступних сироваток, відновлює міжклітинні зв'язки, ліпідні шари, заповнює порожнечі всередині волосся, живить та захищає волосся зсередини.

Сироватка N: не змиваючи попередньої, наносимо сироватку N у спреї. NMF (Natural Moist Factor) – зволоження, відновлює водний баланс кортексу на молекулярному рівні, оновлює та пожвавлює пошкоджене волосся, відновлює міжклітинні зв'язки

Сироватка Р: не змиваючи попередню сироватку, наносимо сироватку Р у спреї. Вже можна прочісувати волосся дуже акуратно гребінцем з м'якими зубчиками. РРТ - поліпептидний комплекс, подрібнена форма білка, глибоко живить волосся зсередини, потовщує його структуру. Відновлює білкову структуру, наповнює волосся протеїнами, робить його більш щільним та пружним

Сироватка FIX: наносимо не змиваючи попередній компонент елемент фікс. Прочісуємо волосся гребінцем (дуже акуратно). Сироватка PROEDIT CARE WORKS ELEMENT FIX (фіксуючий гель) сприяє більш глибокому проникненню всіх сироваток і закріплює їх, утворює захисну мембрану

Після 10-15 хвилин витримки без тепла під поліетиленовою шапочкою склади змиваються з волосся.

Цю процедуру ефективніше проводити курсом 5-10 процедур, раз на два тижні.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!