Пробні об`єми для зручності підбору догляду
×
RU EN DE FR PL UA

Пробні об`єми для зручності підбору догляду

Ми з вами вже добре знаємо, що шкіра голови та волосся завжди якийсь час звикає до нового догляду. Кожен з нас є індивідуальним, у когось ефект видно відразу з першого використання, а комусь потрібно 2 тижні тестувати догляд, щоб побачити результат.

Тому пробні обсяги догляду в ідеалі мають бути хоча б по 50 мл! Особливо це стосується шампунів, тому що шкіра голови завжди реагує довше, ніж волосся. Буває, що покупець спочатку пише, що догляд не зовсім підійшов, а після 3-х тижнів (приблизно за цей період всі використовують пробні обсяги 50 мл) - він замовляє великі баночки. Якщо клієнт купив 30 мл, то з великою вірогідністю він може не зрозуміти всього ефекту догляду.

Фірмові пробники Lebel є завжди, і у великій кількості. Вони саме по 30 мл, тому досить ризиковано за результатом використання одного судити про ефект (особливо якщо йдеться про шампуні). Зазвичай їх замовляють як тревел-версії ті, хто догляд давно знає і успішно користується.

 

Також фірмові пробні мініатюри випускають Napla. Практично на всі лінійки є набори у симпатичних мініатюрках у коробочці:

Такі набори дуже зручно використовувати як тревел-версію, вони надійно закриваються і не займають багато місця у багажі.

На жаль, виробники не завжди випускають пробні обсяги 50 мл. Наприклад, Lebel Proedit фірмові пробні обсяги існують лише по 10 мл. Тобто, можна взяти або 5 таких саше (воно подвійне, шампунь + маска), або, кому зручніше - нефірмові пробні обсяги, як на фото.

У бренду Milbon, на жаль, пробні обсяги на багато лінійок взагалі не існують. Тому знаходимо для наших улюблених клієнтів зручні ємності для пробних обсягів, постійно шукаємо більш якісні, функціональні та естетичні.

Пляшечки зручні, із дозатором (для шампуню), баночки з мембраною (для масок) по 50 мл. Важливо, що новий догляд потрібно використовувати до кінця пробника, не можна пробувати раз одне, потім інше, так ви просто «збиваєте з пантелику» вашу шкіру голови і волосся, як би це смішно не звучало. 

Часто змінюючи різні догляди, ви не отримаєте результату, або результат буде не показовим. 

Японські засоби дуже концентровані! На одне застосування потрібно брати трохи шампуню (чайну ложечку), маски вистачає і половини чайної ложечки для середньої довжини та густини волосся. Волосся в азіатів, порівняно з європейцями, значно щільніше і в середньому густіше. Напевно тому для нас і потрібна менша кількість засобів. Все ж таки, оптимальну їх кількість підбирати потрібно експериментально, все залежить від стану волосся на даний момент, якості водопровідної води, гормонального фону та інших факторів

 

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!