Проблема волосся, що сплутується
×
RU EN DE FR PL UA

Проблема волосся, що сплутується

Ця стаття для тих дівчат, чиє волосся сплутується, і щоразу його розчісування викликає проблеми. Таке волосся ще часто не має блиску. Чому так відбувається?

На поверхні волосся є жорстка структура під назвою кутикула. Вона нашаровується подібно до луски риби і захищає волосся від тертя та інших впливів. Але при впливі фарбувальних та інших засобів, а також при частому розчісуванні гребінцями поганої якості, кутикула розшаровується, і поверхня волосся стає шорсткою. З цієї причини волосся чіпляється одне за інше і сплутується. Волосся поступово втрачає блиск, через те, що його нерівна поверхня погано відображає світло.

Тому, у випадку волосся, що сплутується, важливо опустити і пригладити лусочки кутикули. Гладко склеюючи лусочки кутикули, догляд також захищатиме волосся, обволікаючи його зовні. Волосся більше не сплутуватиметься, а блищатиме!

При проблемі волосся, що сплутується, рекомендую зробити курсом SPA-процедуру «Щастя для волосся» і закріпити результат пролонгуючими сироватками (в наявності є 3 варіанти «Щастя», які підбираються за типом вашого волосся і згідно бажаного ефекту, наприклад гладкість, або об'єм, або максимальне відновлення тонких волосся).

Також необхідно підібрати щоденний догляд, який згладжуватиме кутикулу, відновлюватиме і зміцнюватиме ліпідні шари всередині волосся, а також наповнюватиме їх білками (протеїнами).

При використанні японських засобів для догляду за волоссям необхідно пам'ятати про філософію ступінчастого догляду, яка є обов'язковою для цих засобів, тому що в них все пов'язано. Необхідно використовувати все в строгому порядку - шампунь, бальзам після шампуню, раз, або два на тиждень замість бальзаму інтенсивна маска, а також захисний засіб, що не змивається, бажано після кожного миття волосся. Причому в японському догляді один продукт є одночасно і бальзамом і маскою: якщо тримати на волоссі 1-2 хвилини - це бальзам, якщо 5-8 хвилин - це маска.

Тому застосовувати тільки щось одне із розробленої виробником серії догляду – не ефективно. Без правильного, повноцінного догляду неможливо отримати всього запланованого та можливого результату. Серії догляду також можна поєднувати між собою, але не всі вони поєднуються і краще завжди порадитись із професіоналом.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!