Plarmia Lifting Effect — ідеальна очищуюча SPA-процедура
×
RU EN DE FR PL UA

Plarmia Lifting Effect — ідеальна очищуюча SPA-процедура

Ми з вами вже добре знаємо, що шкіра голови потребує не меншої турботи, ніж шкіра обличчя та тіла. Стан шкіри негайно позначається і на якості нашого волосся! Шкіра потребує очищення, тонізування, зволоження, живлення та достатньої кількості кисню.

Згодом, у нашій шкірі зменшується вміст колагену, еластину та гіалуронової кислоти, які підтримують її пружність. Це призводить до того, що пори розширюються і волосся опускається біля кореня, в результаті – відсутність обсягу волосся, уповільнення росту і багато інших проблем.

Сьогодні ми познайомимося з доглядом Plarmia Lifting Effect – щотижневим SPA для волосся та шкіри голови, що складається з двох засобів, спрямованих на регенерацію, відновлення шкіри, стимулювання кровообігу, а також глибоке зволоження волосся. Цей догляд зменшує випадання волосся і зміцнює його структуру.

Складається цей догляд з двох емульсій: Lifting Effect 1st Essence (по суті є живильним шампунем, що очищає) і 2nd Essence (щільний крем для волосся і шкіри голови). Повні обсяги по 250 мл, вистачає таких справді на рік, тому що робити процедуру потрібно раз на тиждень.

Почитавши численні захоплені відгуки про цю процедуру, ознайомившись зі складом і озброївшись чудо-флакончиками, – я приступила:) І справді те, чого я найбільше очікувала, – я отримала. Шикарний прикореневий об'єм, почуття «до скрипу промитого волосся», чудовий блиск. Волосся ніби стало вдвічі більше! Із задоволенням ділюся своїми враженнями та розбираю склад процедури разом з вами:)

Хотілося б відзначити, що Plarmia Lifting Effect – підходить для будь-якого типу шкіри голови, оскільки працює як пілінг, а будь-якому типу шкіри голови необхідне щотижневе очищення.

Єдине, обережно потрібно використовувати цей догляд людям з дуже чутливою і схильною до алергії шкірою голови, оскільки у складі багато натуральних компонентів, серед яких є наприклад екстракт чорних соєвих бобів. Тому, якщо у вас дуже чутлива шкіра і схильність до алергії, краще спробувати більш нейтральний пілінг, наприклад ампули Lifa для жирної шкіри або Lebel Proedit для сухої.

Також, ця процедура буде гарною для будь-якого типу волосся. Вона надає об'єм і блиск як щільному і жорсткому, так і тонкому волоссю. Цей нюанс я вважаю дуже важливим, адже кожен догляд підбирається під певний тип волосся і лише тоді працює на 100%. Отже, якщо ви ще не визначилися або просто немає часу підбирати догляд за вашим типом волосся, цей догляд – просто знахідка! 

Lifting Effect 1st Essence – це перший ступінь у двоступінчастому інноваційному догляді для волосся та шкіри голови Plarmia Lifting Effect. Принципом роботи шампуню Lifting Effect 1st Essence є зволожуюче очищення, яке забезпечить пружність шкіри. До складу цього засобу входять: марроканська глина, екстракт чорних соєвих бобів, аргінін. Також він містить легкий сульфат нового покоління, досить м'який і неагресивний.

Розберемо склад трохи докладніше:

  • Марокканська вулканічна глина – натуральний косметичний інгредієнт. Вона давно користується популярністю в найкращих SPA салонах світу для догляду і насичення корисними елементами та мінералами шкіри. Утворилася з вулканічного попелу та осадових мінеральних порід. Видобувається в глибоких шахтах Атлаських гір Марокко. Глина очищена та не має синтетичних добавок. Основний елемент хімічного складу – силікат магнезії. Корисні мінерали – кремній та магній. Принцип роботи – глибоке очищення і стягування пір без подразнення сальних залоз, підвищення еластичності шкіри, очищення, боротьба з лупою, усунення сверблячки шкіри, мінералізація шкіри та волосся, дренажний вплив на лімфатичну систему.
  • Екстракт чорних соєвих бобів є багатим джерелом протеїнів (білків), складається з амінокислот, пептидів і білків. В екстракті чорних бобів сої містяться вітаміни Е та В, які важливі для покращення стану волосся. Чорні боби – це ферментовані боби сої. У їхньому екстракті міститься також фітинова кислота, яка є потужним природним антиоксидантом, запобігає появі ранніх ознак старіння волосся та шкіри голови. Фітинова кислота також зволожує шкіру, надає їй еластичність і живить сухе пошкоджене волосся.
  • Аргінін – бере участь в утворенні речовин, що розширюють судини та стимулюють розростання судин, покращує кровообіг. Так аргінін покращує живлення всіх тканин організму (і волосся), продовжуючи їх молодість та покращуючи відновлення. Це довели американські вчені ще на початку 1990-х, за що були удостоєні Нобелівської премії. Коротко, аргінін покращує кровопостачання волосяних цибулин, дозволяючи їм отримувати максимум поживних компонентів для нормального зростання, блиску та відновлення структури.

Розібравшись зі складом, опишу, як я використала перший компонент.

За консистенцією Lifting Effect 1st Essence гелеподібний, карамельного кольору, аромат не нудотний, а легкий і приємний. По суті, перший компонент є дуже економічним у витраті шампунем. Він дуже добре піниться, для одного використання потрібна зовсім невелика кількість, приблизно чайна ложка, близько 5 мл. Наносити його потрібно на добре зволожену шкіру голови, добре масажувати протягом 3 хвилин. Далі Lifting Effect 1st Essencе необхідно змити теплою проточною водою і розпочати другий крок догляду.

До складу Milbon Plarmia Lifting Effect 2st Essence входить гліциризинова кислота (витяжка лакричника) та оксид срібла. Цей крок є досить щільною маскою, яка наноситься на шкіру голови та волосся.

Маска забезпечує пружність шкіри, обволікає вологою. За рахунок чого? Витяжка лакричника – натуральний фітоестроген, стимулює формування волокон колагену. Має антиоксидантні властивості, м'яко очищає шкіру і допомагає налагодити роботу сальних залоз. Крім того, за рахунок посилення кровообігу вона стимулює ріст волосся і зміцнює його структуру. Оксид срібла працює як чудовий антисептик для шкіри голови.

Маска також економна у витраті, достатньо буде максимум 5 мл. Наносити її потрібно відразу ж після того, як ви змили перший компонент догляду, на вологе волосся та шкіру голови. маску необхідно зігріти в долонях, нанести та помасажувати 2-3 хвилини, далі змити водою.

Догляд Milbon Plarmia Lifting Effect є самодостатнім і використовувати після нього інші маски та бальзами не потрібно.

Підходить для фарбованого волосся. Щиро рекомендую, волосся стає дуже м'яким і блискучим, шкіра голови прекрасно очищається.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!