Найважливіші правила використання японської косметики
×
RU EN DE FR PL UA

Найважливіші правила використання японської косметики

Шкіра голови і волосся завжди якийсь час звикають до нового догляду. Кожен із нас є індивідуальним, у когось ефект видно відразу з першого використання, а комусь потрібно 2 тижні тестувати догляд, щоб побачити результат. Тому ідеальним об'ємом для пробного використання є саме 50 мл, не більше і не менше. Цієї кількості засобу вистачає, щоб зрозуміти, як діє той чи інший шампунь або маска на ваше волосся. Новий догляд потрібно обов'язково використовувати до кінця пробника, при цьому не використовуючи інші засоби, тому що шкірі голови потрібно звикнути і адаптуватися під певний догляд, інакше просто не буде отриманий бажаний ефект.

Так само, якщо дуже часто змінювати різні догляди, ви не отримаєте результату, або результат буде не показовим. Японські засоби дуже концентровані. На одне застосування потрібно брати мало засобу: шампунь - чайну ложку, маски - половину чайної ложки.

Волосся в азіатів, порівняно з європейцями, значно щільніше і в середньому густіше. Тому для нас і потрібна набагато менша кількість засобів! Все ж таки, оптимальну кількість підбирати потрібно експериментально, адже це залежить від стану вашого волосся, якості водопровідної води, гормонального фону та багатьох інших факторів.

Шампунем мити потрібно саме шкіру голови, а не волосся, тому що основною функцією шампуню є очищення шкіри голови. Кінці волосся у будь-якому випадку очистяться піною, коли ви змиватимете шампунь. Намилювати голову треба двічі. Під час першого намилювання зі шкіри голови видаляються забруднення, зайвий жир і укладки, що не змиваються. Під час другого намилювання використовуються корисні компоненти шампуню.

Раз, або два на тиждень (залежно від стану волосся) замість бальзаму наноситься маска, причому в японському догляді один продукт є одночасно і бальзамом, і маскою: якщо тримаєте 1-2 хвилини це бальзам, якщо 5-10 хвилин, це маска. Більше тримати на волоссі маску не рекомендується. Усі маски потрібно змивати. Перед їх нанесенням потрібно забрати з волосся всю зайву вологу. Наносити засоби слід починаючи з середини волосся і в напрямку вниз - до кінчиків, які, як правило, найбільш сухі та пошкоджені. На корені не рекомендується наносити засоби, крім тих, які спеціально призначені для лікування шкіри голови.

Також не варто забувати що розчісувати мокре волосся не рекомендується, тому що під вагою вологи воно легко ламається.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!