Milbon Inphenom: порятунок для фарбованого волосся - Exc.Boutique
×
RU EN DE FR PL UA

Milbon Inphenom: порятунок для фарбованого волосся

Сидячи в кріслі у колориста на черговому фарбуванні ми запитуємо себе, а не надто часто ми його відвідуємо?! Бо від цих процедур, особливо мене зрозуміють володарки освітленого волосся, якість волосся значно погіршується, а гаманець худне (((

Фарбування, завивка, випрямлення волосся, термічна дія фена, щипців, руйнують протеїнову основу волосся навіть у глибоких шарах. Виходячи з перерахованого вище дуже важливо користуватися якісними шампунями з м'якою миючою основою, які не вимивають компоненти кутикули, а також використовувати професійні маски і процедури для відновлення волосся, які заповнюють втрату білків і ліпідів волосся на глибокому рівні.

Вивчивши питання збереження кольору та якості волосся, сміливо можу рекомендувати лінійку Inphenom від японського бренду Milbon!

Готова вас запевнити! Milbon Inphenom відпрацює кожну копієчку щодо цього!

Розглянемо цю серію детальніше:

Відхід від Inphenom складається з 3 компонентів: 

  • Шампунь;
  • Бальзам;
  • Міст спрей.

У Японії існує таке поняття, як ступінчастий догляд, тобто японці використовують всі три компоненти в комплексі, так як у складі кожного компонента містяться важливі речовини, що відновлюють структуру волосся, а також зберігають колір волосся після фарбування, роблячи їх навіть яскравішим, ніж вони були до цього.

Даною речовиною для Шампуня є піролідонкарбонова кислота, вона пом'якшує і кондиціонує шкіру голови, захищає шкіру голови від втрати вологи (яка так важлива для живлення волосся), збільшує опірність негативним впливам зовнішнього середовища, а також надає волоссю м'якість і еластичність. Зверну увагу, що у складі шампуню також є лаурет сульфат нового покоління. Він дуже м'який за дією і здебільшого не викликає алергії, негативної реакції. Завдяки цьому м'якому сульфату, шампунь добре вимиває засоби для укладки (мінус безсульфатних доглядів).

Для Бальзаму важливими є 2 компоненти:

  • перший – керамідний полімер;
  • другий – це комплекс клітинних мембран (скор. від "Сell Membrane Complex", СМС).

Давайте розберемося, що таке «керамідний полімер». Кераміди – це внутрішні структурні ліпіди, що знаходяться між клітинами кутикули волосся. Вони зв'язуються з протеїнами, утворюючи «міжклітинний цемент», що допомагає лусочкам кутикули триматися разом. Керамідний полімер гарантує ефективний захист для волосся, яке зазнало хімічної дії, завдяки тому, що кераміди проникають між клітинами кутикули і «цементують» їх один з одним. Керамідний комплекс запобігає втраті ліпідів під час фарбування, відновлює структуру волосся, роблячи його здоровим і блискучим.

До речі! Ті, хто цікавився японською косметикою для волосся, могли звернути увагу на компонент під назвою СМС, який зустрічається у масках і сироватках, що відновлюють. Що це і для чого потрібно волоссю?

СМС – клітинний мембранний комплекс – органічний комплекс мембран клітин кератинових волокон, з яких в основному складається волосся людини і шерсть тварин. Основні компоненти цього комплексу – протеїни та жирні кислоти, що мають упорядковану структуру. За складом СМС волосся людини та овечої вовни ідентичний, тому у виробництві високоефективних сироваток для «ремонту» волосся використовується натуральний СМС, отриманий із очищеної вовни овець.

Є три типи СМС, які відрізняються за своєю структурою та складом, і ці комплекси містяться у різних шарах волосся.

Перший тип «кутикула-кутикула» міститься у верхніх шарах волосся і, відповідно, при нанесенні на волосся відновлює в першу чергу їх кутикулу.

Другий тип «кутикула-кортекс» становить основу клітинних мембран середніх шарів волосся і за складом є середнім між двома іншими типами СМС.

Третій тип СМС «кортекс-кортекс» знаходиться глибоко всередині волосся, і при нанесенні у складі масок і сироваток глибоко вбудовується в структуру волосся.

Склад СМС складний – величезний список амінокислот (протеїнової основи кератину) та жирних кислот, вміст яких варіює від 38% до 48%.

Японські вчені активно досліджують хімічний склад і властивості волосся, тому саме їм ми зобов'язані появі такого важливого компонента процедур, що відновлюють для волосся, як СМС.

Дослідження показали, що навіть одноразове використання шампуню вимиває жирні кислоти із поверхневого шару волосся.

Якщо ж поглянути в середину нашого волосся, отримуємо наступну картинку:

Кутикула (лускатий шар) – це зовнішній шар волосся та його захист від навколишнього середовища. Саме стан кутикули відповідає за блиск та текстуру волосся. Нормальна здорова кутикула відображає світло і дозволяє волоссю легко ковзати один по поверхні друга. Вона складається з 6-19 шарів клітин, які дуже щільно накладаються одна на одну, створюючи ефект практично гладкої поверхні.

Здоровий кутикульний шар завжди покритий тонкою невидимою водостійкою жировою кислотною плівкою. Ця плівка ніщо інше як природний кондиціонер для волосся, який створює ефект гладкості та шовковистості волосся. Будь-які хімічні впливи на волосся, як, наприклад, фарбування, хімічна завивка, освітлення або хімічне випрямлення в першу чергу пошкоджують саме цю захисну плівку. Крім цього вони змушують підніматися лусочки кутикули, тим самим ушкоджуючи волосся. На жаль, після таких пошкоджень природні захисні механізми волосся вже не зможуть впоратися і повернути волосся первинні якості, волосся буде тьмяніти і плутатися.

Кортекс – тендітний силач =)

Коли йдеться про будову волосся, то не можна не згадати його працьовите серце — кортекс. Це та частина волосся, яка надає всі основні властивості волоссю: їх колір, міцність, еластичність, форму і навіть зволоження. Кортекс за своїми властивостями дуже міцний, він може бути розтягнутий майже на 30% від своєї довжини, практично не пошкодившись.

Однак при всій своїй стійкості до розтягування кортексний шар більш чутливий до хімічних і температурних впливів, а також інтенсивного розчісування. Тому, якщо з'являються пошкодження кутикули, кортекс починає втрачати свою здатність зберігати вологу, підсихає і стає крихким і ламким.

Якісний догляд за волоссям від японського бренду Milbon зможе повернути волоссю гладкість та шовковистість.

Міст спрей є важливим доповненням до решти догляду так як він не змивається з волосся, а наноситься на них після двох інших складових догляду. Цей спрей ефективно захищає волосся від втрати вологи та впливу несприятливих факторів середовища протягом усього дня. Він ущільнює волосся, робить його шовковистим і гладким.

Що стосується способу застосування:

Шампунь нанести на шкіру голови, попередньо добре намочивши волосся проточною водою. Намилювати потрібно двічі, після кожного намилювання змивати його. Після першого намилювання піни майже нічого очікувати, т.к. основним завданням цього етапу є змити забруднення, а також потові та жирові виділення. Вдруге піни буде достатньо для того, щоб активні речовини шампуню дійшли до шкіри голови і добре вбралися в неї.

Бальзам наноситься на чисте вологе волосся, відступаючи від коріння волосся на 5-7 см і до кінчиків волосся. Після нанесення його можна залишити на 3-4 хвилини на поверхні волосся, після цього ретельно змити, а можна і не витримувати – нанести, ретельно розподілити волосся і змити.

І щоб закріпити результат після процедури на все ще вологе волосся наноситься міст. Цей догляд при необхідності можна використовувати щодня, оскільки, як говорилося раніше, з ним фарбоване волосся зовсім не втрачає свого кольору.

Підсумовуючи хотілося б відзначити, що лінійка Inphenom просто ідеально підходить для дівчат з фарбованим волоссям, а особливо для тих, хто волосся радикально освітлює. Цей диво-догляд продовжує яскравість і насиченість кольору волосся, зволожує і зміцнює волосся по всій їхній довжині. Моментально відновлює пошкоджене фарбуванням волосся, насичуючи його необхідними амінокислотами.

Також не слід забувати про економічність японських продуктів, – витрата дійсно мінімальна, а результат видно вже після тижня використання!

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!