Milbon Aujua - ваш ідеальний незмивний догляд - Exc.Boutique
×
RU EN DE FR PL UA

Milbon Aujua — ваш ідеальний незмивний догляд

Milbon Aujua – найпросунутіший інструмент японського перукарського мистецтва! Висока якість, унікальні формули, гарантований результат після миття та сушіння дозволяє нам щодня виглядати так, ніби ми вийшли від найкращого перукаря.

Шампуні Milbon та маски Aujua розроблені з урахуванням безлічі індивідуальних потреб, у них щадні склади, ніжні текстури та дуже приємні тонкі аромати. Глибоке зволоження, догляд за шкірою голови, антивікова терапія волосся, відновлення пошкоджень, навіть зменшення сивини – тепер будь-яка проблема має вирішення!

На фото - незмивні догляди Milbon Aujua, досконалість у пляшці, всі вони забезпечують термозахист при сушінні феном, неймовірний блиск, при цьому вирішуючи будь-які проблеми нашого волосся.

  • Timesurge essence — антивіковий догляд та зволоження сухого волосся. Збільшує здатність білків утримувати вологу завдяки вітаміну В6 і зволожуючим компонентам, волосся стає зволоженим і слухняним.
  • Quench mist — зволожуюча вуаль для волосся (спрей). Насичує вологою, робить їх одночасно розсипчастими та впорядкованими. Підходить для волосся, якому не вистачає зволоження.
  • Quench fluid — зволожуючий флюїд для сухого волосся. Насичує вологою, оживляє сухе волосся.
  • Smooth serum — повністю вирішує проблему сплутування волосся, обволікаючи його поверхню, надає гладкості та блиску.
  • Equial force mist — для шкіри голови та прикореневої зони – відновлює прикореневий об'єм та пружність волосся. Його відновлюючі компоненти проникають всередину, роблячи волосся об'ємним біля коріння. Містить компонент CMADK, який приєднується до білків волосся та пожвавлює їх.
  • Aquavee serum — упорядковує водний баланс усередині хвилястого волосся, робить його більш гладким і слухняним. Вигляд Moist serum робить живе сухе хвилясте волосся.
  • Fillmellow milk — пом'якшувальне молочко для волосся, яке стало жорстким внаслідок термодії. Містить амінокислоти, які проникають всередину волосся і пом'якшують його.

Нехай ваше волосся буде прекрасне!

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!