Milbon Aujua - нано-технології для волосся від японського бренду - Exc.Boutique
×
RU EN DE FR PL UA

Milbon Aujua — нано-технології для волосся від японського бренду

Компанія Milbon – виробник номер 1 догляду за волоссям у Японії, випустила нову лінійку Milbon Aujua. Це дуже незвичайна лінійка, вона складається з 11 видів, кожен з яких поділяється ще на 5-7 підвидів, все залежить від конкретної проблеми волосся та шкіри голови.

Наведу приклад, як поділяються догляди Aujua: для жорсткого від гарячого укладання волосся, для сухого волосся, для кучерявого волосся, для волосся що сильно сплутується, для волосся що втратило об'єм, і багато інших..

Від цього просто голова йде кругом!

Це правда просто дивовижні дослідження, для яких Milbon використала найсучасніший у світі комплекс синхротронного випромінювання SPring-8 – прискорювальний комплекс, здатний виробляти найпотужніше у світі синхротронне випромінювання.

Синхротронне випромінювання є тонкою і потужною електромагнітною хвилею, яка виникає, коли електрони прискорюються до швидкості майже рівної світлової, а напрямок руху вигнутий магнітом.

За допомогою SPring-8 Milbon провели величезну кількість досліджень та вивчили 134 (!!) можливі проблеми волосся та шкіри голови жінок. Серед іншого, наприклад, вимірювання CMC-комплексу волосся на нанорівні, візуалізація розподілу металу, що є у волоссі, вимірювання стану альфа-спіралі і матриці у волоссі, і багато інших.

В результаті досліджень було виявлено, що альфа-спіраль – це ключ до пружності та еластичності волосся. Якщо волосся втрачає ці якості, можна говорити про пошкодження альфа-спіралі.

Вперше в Україні — Milbon Aujua у пробних об'ємах. Буду знайомити вас з новітніми розробками японської компанії.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!