Гель Aujua EXSHIELD Clear Gel - exc.ua
×
RU EN DE FR PL UA

Гель Aujua EXSHIELD Clear Gel

Упродовж останніх років «догляд за забрудненням» привертає увагу, оскільки забруднюючі речовини, особливо частинки бруду в атмосфері, можуть прилипати до шкіри і викликати запалення, порушення рогового шару та утворення зморшок.

Зокрема, на ринку засобів для догляду за шкірою кількість косметичних засобів, призначених для захисту волосся і шкіри від забруднення повітря, потроїлася порівняно з 10-річною давністю.

У Milbon вивчили вплив атмосферних частинок бруду на волосся. У результаті було виявлено, що частинки бруду чинять сильний окислювальний стрес на кутикулу, викликаючи «колапс кутикули», що знижує міцність кутикули.

Походження назви продукту «EXSHIELD» Це вигадане слово, що складається з англійських слів «External», що означає «зовнішні чинники», і «Shield», що означає «запобігати». Ідея полягає в тому, щоб «захистити ваше волосся від ушкоджень, спричинених зовнішніми факторами, одночасно зміцнюючи кутикулу, що призводить до блиску волосся».

Лінійка «EXSHIELD» захищає ваше волосся від невидимих частинок бруду, таких як пил, пилок та пил в атмосфері, відновлює кутикулу та надає волоссю блиску.

Активні компоненти

Основним компонентом гелю є потужний антиоксидант рослинного походження – ферулова кислота. Тип поліфенолів, що міститься в клітинних стінках рослин. Ферулова кислота не тільки має високу захисну функцію проти окисного стресу, але також стає харчовою клітковиною, з'єднуючись з амінокислотами і цукрами в рослинах, і відіграє роль у підтримці міцності рослин.

Лініка EXSHIELD містить як загальний інгредієнт ферулову кислоту, яка виконує в цій рослині подвійну функцію захисту та відновлення. Крім того, до складу засобу входить адгезивний (від лат. adhaesio - «прилипання») полімер природного походження - гідроксипропілкрохмальфосфат. Він вкриває волосся невидимою захисною плівкою, яка є бар'єром для дрібних частинок пилу та смогу.

Бажаючи «захистити ваше волосся від твердих частинок бруду 365 днів на рік і допомогти вам жити комфортним життям», ми уявили собі яскравий і свіжий аромат османтуса. Османтус не цвіте в умовах високого забруднення повітря, тому ми обрали його як символ боротьби із забрудненням повітря.

Гель для попереднього очищення від шампуню

Мікроскопічні забруднення, розмір яких занадто малий, щоб їх можна було побачити неозброєним оком, неможливо повністю видалити за допомогою шампуню. Прозорий гель має липкий гель, який проникає в зазор між кутикулою і захоплює частинки бруду. Видаляє бруд, що прилип до волосся разом із шампунем.

Як використовувати?

Намочивши волосся, розподіліть гель по всій довжині волосся, нанесіть шампунь, не змиваючи його, спіньте, а потім змийте. Використовуйте його як засіб особливого догляду 2-3 рази на тиждень.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!