Інструкцiя для SPA-процедури Milbon «Jemile Fran»
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкцiя для SPA-процедури Milbon «Jemile Fran»

 

Процедуру можна використовувати як безпосередньо після фарбування волосся, а також як самостійне відновлення.

Процедуру можна повторювати раз на 2-3 тижні, в проміжках використовуючи маску пролонгації.

Успіх процедури буде залежати безпосередньо від того, наскільки ретельно ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем з пластиковими зубчиками), приділіть кожному компоненту 5 хвилин. Ретельно й акуратно розчешіть пасма.

Перед нанесенням компонентів волосся має бути добре вологим! Не промакуємо його рушником, просто прибираємо зайву вологу руками! Вода служить провідником для компонентів! Усю процедуру волосся має залишатися вологим!!!!!

Перед процедурою необхідно обов'язково помити голову шампунем двічі (це може бути БУДЬ-ЯКИЙ ваш шампунь). Промити шкіру голови і волосся, прибрати зайву воду, волосся НЕ витирати рушником!

Компоненти наносяться тільки на волосся, НЕ наносяться на шкіру голови. Від коренів волосся відступаємо 5 см. Компоненти використовуємо до кінця!!!

  • Jemile Fran Heart (з серцем) для тонкого і м'якого волосся,
  • Jemile Fran Diamond (з ромбом) - для сухого, жорсткого пористого волосся.


 

Компонент 1 

Компонент наносять на волосся і опрацьовують його, відступаючи від коренів 5-8 см. Краще розділити волосся на пасма і опрацьовувати попрядно. Нанесення і розподіл 1 компонента займає до 5 хвилин.

Опрацювати волосся - це значить ретельно і дуже акуратно втирати компонент кінчиками пальців, починаючи від середини голови і доходячи до кінчиків волосся. Результат залежатиме від того, наскільки щільно засіб проник у структуру волосся. Засіб потрібно втирати доти, доки волосся не стане гладким (слизьким). Далі, необхідно акуратно розчесати волосся гребінцем із пластиковими зубчиками, за типом гребінця Tangle Teezer. В результаті кожна волосинка повинна обволікатися компонентом.

Крок 1 НЕ ЗМИВАЄМО з волосся. Наносимо наступний крок (другий компонент).

 

Компонент 2 

Наносимо на волосся аналогічно 1 компоненту. Краще розділити волосся на пасма і опрацьовувати попрядно. Нанесення і розподіл 1 компонента займає до 5 хвилин.

Витримуємо під шапочкою без додаткового тепла 10-15 хвилин.

Потім ретельно і повністю змиваємо компоненти з волосся (близько 15 секунд) без використання шампуню.

 


 

Пролонгувальна маска Jemile Fran, інструкція:


Процедуру зі Щастя для волосся Milbon Jemile Fran з 2 компонентів краще використовувати в комплексі з пролонгувальною маскою у вигляді ампул.

Японський догляд в ампулах - це за своєю суттю дуже інтенсивні маски, які МОЖНА використовувати самостійно, без проведення процедури. 

  • Jemile Fran Heart (з серцем) для тонкого і м'якого волосся,
  • Jemile Fran Diamond (з ромбом) - для сухого, жорсткого пористого волосся.

Спосіб застосування:

Миємо волосся шампунем двічі (це може бути БУДЬ-ЯКИЙ ваш шампунь). Промити шкіру голови і волосся, прибрати зайву воду, волосся НЕ витирати рушником! Дозування таке: для довгого волосся використовувати за одне застосування 1 ампулу, для волосся середньої довжини або негустого довгого 2/3 ампули, для короткого волосся 1/3 ампули.

Вибравши відповідну кількість засобу (див. дозування вище), гарненько втираємо його у волосся, відступаючи 8 см від коренів і доходячи до кінчиків. Важливо втирати засіб м'якими рухами пальців, акуратно перебираючи волосся.

Також, бажано акуратно розчесати волосся гребінцем із пластиковими зубчиками, за типом гребінця Tangle Teezer.

Наприкінці ретельно змиваємо засіб. Використовувати раз на тиждень.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!