Не секрет, що для правильного функціонування організму потрібні вітаміни та мінерали. Фахівці рекомендують регулярно вживати щонайменше 350 г овочів на добу! Найкорисніші вітаміни - це ті, які синтезовані природним шляхом і обробляються без додавання консервантів та барвників, але навіть вони не повне вирішення проблеми нестачі вітамінів з овочей, оскільки вони не забезпечують організм необхідною клітковиною для правильної роботи нашого кишечника.
Японці знайшли зручне та унікальне вирішення цієї проблеми – вони створили овочевий напій, який має доступну вартість, просту інструкцію до вживання та ефективно вирішує проблему нестачі овочевих вітамінів!
Назвали цей напій «Aojiru», що перекладається як «зелений сік»
Харчова цінність одного пакетика (1,35 г) становить:
Енергетична цінність 4,23 ккал, білки 0,07 г, ліпіди 0,06 г, вуглеводи 1,09 г, харчові волокна 0,47 г, еквівалент солі 0,0049 г, залізо 5,89 мг, мідь 0,67 мг , цинк 2,71 мг, вітамін В1 1,07 м, фолієва кислота 148,5 мкг
Активні компоненти:
- Капуста калі, що містить 9 незамінних амінокислот: валін, гістидин, лейцин, лізин, фенілаланін, треонін, триптофан, менін та ізолейцин. Крім того, вона містить 18 амінокислот. Амінокислоти, що містяться в капусті калі, набагато легше засвоюються організмом, ніж амінокислоти, що містяться у м'ясі. Вони потрібні організму для синтезу білків. Калі може стати вам «овочевим м'ясом», що особливо актуально для вегетаріанців.
- Листя ячменю містить багато вітамінів, мінералів та амінокислот. Порівняно з капустою калі, у листі ячменю у 12 разів більше клітковини, у 5 разів більше вітаміну B9 (фолієвої кислоти) та калію. Однак у листі ячменю менше кальцію, вітаміну C, бета-каротоїнів, магнію, вітаміну E та лютеїну.
- Японський дягіль «аситаба», який дуже багатий на каротиноїди, калій, вітаміни В1, В2, В6, В9, Е, С і К, а також багатий залізом, цинком і фосфором. Особливого значення у складі аситаба мають халкони – це різновид поліфенолів. Халкони, впливаючи на активність ферментів, допомагають при схудненні, а також знижують ризик ракових захворювань. Крім цих компонентів, один стік містить концентрат із 139 видів ферментованих рослинних компонентів та молочнокислих бактерій, залізо, мідь, цинк, вітамін В1 та необхідна фолієва кислота.
Aojiru Japan Gals є чудовою альтернативою багатьом вітамінним комплексам!
У «Aojiru» дуже цікава історія:
Ми зобов'язані цьому винаходу - харчовій добавці професору Ендо Ніро, доктору медицини, який жив у префектурі Окаяма, Японія. У важкі роки Другої світової війни професорові та його сім'ї, як і багатьом іншим, доводилося часто голодувати. Почавши експериментувати з бадиллями японської редьки та іншими овочами, Ендо Ніро намагався прогодувати сім'ю та вижити. Однак він зауважив, що, незважаючи на перехід буквально на підніжний корм, стан його здоров'я та здоров'я його сім'ї значно покращав!
Пізніше його методику обробки та використання овочів почали використовувати в університетах та лікарнях, а у 1943 році «аодзирой» почали годувати у школах… У повоєнний час навіть було засновано цілу Асоціацію «Ендо аодзіру»
Рекомендація до застосування:
- Як профілактика онкологічних, серцево-судинних захворювань та передчасного старіння організму.
- Для покращення роботи кровоносної системи.
- Для усунення неприємного запаху тіла та з рота.
- З метою зміцнення імунітету, загоєння ран та виразок.
- Для зміцнення нігтів і волосся, в комплексному лікуванні акне та ін.
- Для підтримки кислотно-лужного балансу.
- Для зміцнення зубної емалі.
- Для виведення токсинів та шлаків з організму.
- Для очищення та оновлення крові.
- Має сильний протизапальний ефект.
- Покращує метаболізм, природно нормалізує вагу.
Спосіб застосування:
Дорослим приймати по 1 пакетику 1 раз на день під час їжі, попередньо розмішавши в 75 мл води або молока кімнатної температури.
Не можна розбавляти окропом або додавати до чаю. Високі температури знижують поживну цінність аодзіру.
Можна додавати мед, варення, тощо.
Країна виробник: Японія.
Aojiru Japan Gals
Аодзіру (50 стіків)Овочевий напій Aojiru - унікальне вирішення проблеми нестачі натуральних вітамінів та мінералів.
Простий у використанні та доступний у ціні, смачний зелений сік є чудовою альтернативою багатьом вітамінним комплексам. Для правильного функціонування організму достатньо 1 пакетика на день!
Опис
Не секрет, що для правильного функціонування організму потрібні вітаміни та мінерали. Фахівці рекомендують регулярно вживати щонайменше 350 г овочів на добу! Найкорисніші вітаміни - це ті, які синтезовані природним шляхом і обробляються без додавання консервантів та барвників, але навіть вони не повне вирішення проблеми нестачі вітамінів з овочей, оскільки вони не забезпечують організм необхідною клітковиною для правильної роботи нашого кишечника.
Японці знайшли зручне та унікальне вирішення цієї проблеми – вони створили овочевий напій, який має доступну вартість, просту інструкцію до вживання та ефективно вирішує проблему нестачі овочевих вітамінів!
Назвали цей напій «Aojiru», що перекладається як «зелений сік»
Харчова цінність одного пакетика (1,35 г) становить:
Енергетична цінність 4,23 ккал, білки 0,07 г, ліпіди 0,06 г, вуглеводи 1,09 г, харчові волокна 0,47 г, еквівалент солі 0,0049 г, залізо 5,89 мг, мідь 0,67 мг , цинк 2,71 мг, вітамін В1 1,07 м, фолієва кислота 148,5 мкг
Активні компоненти:
- Капуста калі, що містить 9 незамінних амінокислот: валін, гістидин, лейцин, лізин, фенілаланін, треонін, триптофан, менін та ізолейцин. Крім того, вона містить 18 амінокислот. Амінокислоти, що містяться в капусті калі, набагато легше засвоюються організмом, ніж амінокислоти, що містяться у м'ясі. Вони потрібні організму для синтезу білків. Калі може стати вам «овочевим м'ясом», що особливо актуально для вегетаріанців.
- Листя ячменю містить багато вітамінів, мінералів та амінокислот. Порівняно з капустою калі, у листі ячменю у 12 разів більше клітковини, у 5 разів більше вітаміну B9 (фолієвої кислоти) та калію. Однак у листі ячменю менше кальцію, вітаміну C, бета-каротоїнів, магнію, вітаміну E та лютеїну.
- Японський дягіль «аситаба», який дуже багатий на каротиноїди, калій, вітаміни В1, В2, В6, В9, Е, С і К, а також багатий залізом, цинком і фосфором. Особливого значення у складі аситаба мають халкони – це різновид поліфенолів. Халкони, впливаючи на активність ферментів, допомагають при схудненні, а також знижують ризик ракових захворювань. Крім цих компонентів, один стік містить концентрат із 139 видів ферментованих рослинних компонентів та молочнокислих бактерій, залізо, мідь, цинк, вітамін В1 та необхідна фолієва кислота.
Aojiru Japan Gals є чудовою альтернативою багатьом вітамінним комплексам!
У «Aojiru» дуже цікава історія:
Ми зобов'язані цьому винаходу - харчовій добавці професору Ендо Ніро, доктору медицини, який жив у префектурі Окаяма, Японія. У важкі роки Другої світової війни професорові та його сім'ї, як і багатьом іншим, доводилося часто голодувати. Почавши експериментувати з бадиллями японської редьки та іншими овочами, Ендо Ніро намагався прогодувати сім'ю та вижити. Однак він зауважив, що, незважаючи на перехід буквально на підніжний корм, стан його здоров'я та здоров'я його сім'ї значно покращав!
Пізніше його методику обробки та використання овочів почали використовувати в університетах та лікарнях, а у 1943 році «аодзирой» почали годувати у школах… У повоєнний час навіть було засновано цілу Асоціацію «Ендо аодзіру»
Рекомендація до застосування:
- Як профілактика онкологічних, серцево-судинних захворювань та передчасного старіння організму.
- Для покращення роботи кровоносної системи.
- Для усунення неприємного запаху тіла та з рота.
- З метою зміцнення імунітету, загоєння ран та виразок.
- Для зміцнення нігтів і волосся, в комплексному лікуванні акне та ін.
- Для підтримки кислотно-лужного балансу.
- Для зміцнення зубної емалі.
- Для виведення токсинів та шлаків з організму.
- Для очищення та оновлення крові.
- Має сильний протизапальний ефект.
- Покращує метаболізм, природно нормалізує вагу.
Спосіб застосування:
Дорослим приймати по 1 пакетику 1 раз на день під час їжі, попередньо розмішавши в 75 мл води або молока кімнатної температури.
Не можна розбавляти окропом або додавати до чаю. Високі температури знижують поживну цінність аодзіру.
Можна додавати мед, варення, тощо.
Країна виробник: Японія.
Єдиний засіб, який дає мені хоч якусь енергію та нормальне самопочуття. Ні одні вітаміни та біодобавки так не допомогають, обожнюю його!