Змінюй звички з японським доглядом!
×
RU EN DE FR PL UA

Змінюй звички з японським доглядом!


Переваги японського догляду

  • економічність (для бальзамів/масок не більше 5 мл — для зручності уявіть чайну ложечку, це такий об'єм)
  • нанесення на вологе волосся (не промакуйте волосся рушником перед нанесенням японських продуктів, просто приберіть зайву вологу руками)
  • швидкість (витримуйте бальзами 1-2 хвилини, а маски — до 10 хвилин)
  • багатофункціональність (використовуйте бальзам, як маску, а незмивний догляд — як захист від термовпливу, сонця, механічних пошкоджень і вбирання сторонніх запахів).

 


 

Як користуватися шампунем?

Шампунь добирається відповідно до типу шкіри голови та волосся. Його основна функція — очищати шкіру, одночасно промиваючи волосся піною, що утворюється.

Невелику кількість шампуню (5-7 мл, залежно від довжини волосся) радимо попередньо спінити в руках, не наносячи на шкіру. Далі піну наносимо легкими масажними рухами на вологу шкіру голови, додаємо ще трохи води, пінимо далі. Робимо легкий масаж. Голову необхідно завжди мити двічі.

При першому використанні шампунь не буде сильно пінитися, та це нормально. При другому нанесенні піни має бути достатня кількість. Якщо під час другого икористання шампуню утворюється мало піни, ви робите щось не так (наприклад, наносите замало шампуню, чи недостатньо піните в долонях, або додаєте замало води).

 


 

Як використовувати бальзам/маску

Розітріть невелику кількість засобу (3-5 мл, залежно від довжини та густоти волосся) в долонях і нанесіть на вологі чисті пасма, уникаючи коріння. Через кілька хвилин добре промийте волосся. Підходить для частого використання.

 


 

Незмивний догляд(молочко, сироватка, олія)

Невелику кількість засобу, а саме: 

  • 1 натискання дозатора на коротке, 
  • 2 — на волосся середньої довжини, 
  • 3 і більше (індивідуально) — на довге волосся.

Нанести на долоні, добре розтерти (до теплого стану) в долонях і розподілити розгладжуючими рухами по вологому чистому волоссю, починаючи з середньої частини волосся з акцентом на кінчики волосся (як правило, найсухіша ділянка по довжині). На довге волосся краще наносити засіб частинами для більш рівномірного розподілу. Не змивати. Приступайте до укладання.

 


 

Як користуватися пілінгами?

Японські пілінги для шкіри голови — це унікальні засоби, схожі на пілінги для обличчя. Вони не мають у складі абразивних часток і дуже ніжно очищують за допомогою екстрактів рослин. Пілінги укріплюють та стимулюють зростання волосся, надають свіжості, подовжують молодість шкіри, усувають лупу, мають протизапальну дію. Вони подарують шкірі голови нове відчуття чистоти та чудовий об'єм волоссю!

Пілінг багаторазово підсилює дію будь-яких продуктів для шкіри голови, які ви використовуєте (спреї, SPA-маски для шкіри, детокс тощо).

Користуйтеся пілінгом 1 раз на тиждень!

Lebel Proedit Hairskin Float Cleansing - Очищаючий мус для шкіри голови
Lebel Proedit Float Cleansing

Активні інгредієнти: має натуральну основу, що очищує, з зерен крохмалю.

Спосіб застосування: ПІСЛЯ одного миття волосся шампунем нанести невелику кількість пілінгу на вологу шкіру голови по проділах. Ретельно помасажувати, додаючи теплу воду до утворення піни, розподілити рухами, що масажують. Змити теплою водою.

 

Lebel Cool Orange M
Lebel Cool Orange

Активні інгредієнти: олія апельсина, екстракт кореня бамбука, олії жожоба та м'яти перцевої.

Спосіб застосування: ДО миття волосся нанести невелику кількість пілінгу на шкіру голови по проділах. Ретельно помасажувати протягом 2–3 хвилин. Ви відчуєте приємний холодок на шкірі. Змити теплою водою. Промити волосся шампунем один раз.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!