Щастя для волосся Milbon MY FORCE
×
RU EN DE FR PL UA

Щастя для волосся Milbon MY FORCE

Процедуру МОЖНА використовувати безпосередньо під час фарбування волосся.

Після процедури освітлення рекомендується 1 тиждень користуватися домашнім доглядом MY FORCE Controller.

Успіх процедури буде залежати безпосередньо від того, наскільки РЕТЕЛЬНО ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів, приділіть кожному компоненту 5 хвилин. Ретельно й акуратно розчешіть пасма.

В основі дії процедури Milbon MYFORCE лежить технологія W Bonding, яка ефективно відновлює волосяний стрижень зсередини, буквально "склеюючи" пошкоджені частим хімічним впливом ділянки кутикули. Волоссю повертається його природна еластичність і пружність. Лікування працює на найглибших шарах і чинить позитивну дію на молекулярному рівні. Також технологія захищає від ламкості та посіченості, а також пролонгує яскравість кольору під час фарбування.

Відомо, що барвники для волосся і розчин, який наносять під час знебарвлення, послаблюють молекулярні зв'язки всередині волосяного стержня. Що при частому нашаруванні призводить до зайвої сухості волосся. Через що вони січуться, сплутуються і ламаються. Процедура має пролонговану відновлювальну та захисну дію. Вона нейтралізує окислювальні процеси, викликані хімічними речовинами, а також захищає від механічних ушкоджень, запобігає сплутуванню волосся, прибирає статику і пушіння.

Волосся після лікування Milbon MYFORCE має здоровий, живий і блискучий вигляд. Крім того продукт допомагає закріпити пігмент усередині волосяного стрижня і запобігає його вимиванню.

Процедура складається з 2-х кроків, при чому перший компонент наноситься до освітлення, а другий після.

 


 

Перший крок

Перший крок необхідно наносити на сухе (!!!) волосся. Перед цим його необхідно розвести з водою за схемою 1:7, виходячи з довжини волосся від короткого до довгого:

  • для короткого волосся: 3 мл початкового продукту до 21 мл після розведення
  • для волосся середньої довжини: 4 мл початкового продукту до 28 мл після розведення
  • для довгого волосся: 5 мл початкового продукту до 35 мл після розведення*

* 1 мл цього продукту становить приблизно 1 г.

Перед процедурою ретельно прочешіть волосся і розділіть його залежно від довжини і густоти приблизно на 10 рівних частин. Нанесіть розбавлений за вищевказаною схемою Контролер No 1 від середини волосся до кінчиків за допомогою спрея. На пошкоджені ділянки нанесіть більше. Не змивайте!

 


 

Другий крок

Після нанесення Контролера No 1 приступіть до процедури освітлення або фарбування.

Контролер No 1 може виділяти тепло під час контакту з порошковим відбілювачем за умови його змішування з другим барвником для волосся (Oxydan).

Після того як склад змито, необхідно перейти до нанесення захисного контролера No2.

Для розрахунку необхідної кількості продукту використовуйте таку схему:

  • 3 натискання на дозатор (9 г) для короткого волосся
  • 4 натискання (12 г) для середнього
  • 5 натискань (15 г) для довгого.

Компонент ретельно втирається у вологе волосся від коренів до кінчиків. Потім волосся з нанесеним складом рекомендується прочесати гребінцем із пластиковими зубчиками. Після чого змити великою кількістю теплої води.

 


 

Третій крок

За бажанням, після процедури вимийте голову з шампунем Milbon MYFORCE Shampoo і продовжите догляд Milbon MYFORCE Treatment.

Для розрахунку необхідної кількості продукту використовуйте таку схему:

  • 3 г для короткого волосся
  • 6 г для середнього
  • 9 г для довгого волосся.

Також ці два продукти рекомендується використовувати вдома протягом одного тижня після процедури освітлення та/або фарбування для пролонгованої захисної та відновлювальної дії.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!