Щастя для волосся Lebel HITA
×
RU EN DE FR PL UA

Щастя для волосся Lebel HITA

 

Успіх процедури залежить безпосередньо від того, наскільки РЕТЕЛЬНО ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем з пластиковими зубчиками), приділіть кожному компоненту 5 хвилин.

Перед нанесенням компонентів волосся має бути вологим! Після миття волосся треба забрати зайву вологу руками та трохи промокнути волосся рушником. 

Перед процедурою необхідно обов'язково помити голову шампунем із ефектом скрабу для шкіри голови. Якщо такого шампуню немає, можна використовувати будь-який інший шампунь, який добре промиває шкіру голови. Також можна зробити пілінг для шкіри голови. Потім акуратно віджати зайву воду з волосся і розділити волосся на 10-12 пасм.

 


 

Компонент 1: Lebel HITA Active Plex Treatment 1&5.

Наносити по довжині волосся, особливу увагу приділяючи кінчикам та місцям із найбільшими ушкодженнями (активним лініям зламу). На шкіру голови не наносити!

Спрей необхідно розпорошити на кожне пасмо з обох боків, а потім ретельно пропрацювати волосся руками, для чого акуратно скласти прядку в руці і кілька разів легенько стиснути її. Після того, як все волосся буде оброблено подібним чином, прочесати його гребінцем з пластиковими зубчиками. НЕ ЗМИВАТИ.

 


 

Компонент 2: Lebel HITA Active Plex Treatment 2.

Цей компонент містить запатентований комплекс утримання вологи "Activeplex" та сприяє його проникненню в серцевину волосся. Він наноситься по всій довжині волосся в 2 етапи: від коріння до середини, від середини до кінчиків. Не наносити на шкіру голови. Ретельно прочесати оброблені локони гребінцем із пластиковими зубчиками. Якщо у вас є неслухняні ділянки волосся, на них слід нанести більше компонента.   НЕ ЗМИВАТИ.

 


 

Компонент 3:  Lebel HITA Active Plex Treatment 3.

Він забезпечує фіксацію попередніх компонентів та відновлює.

  1. За допомогою пензлика або пальцями ретельно розподілити компонент по всій довжині волосся, починаючи від коріння.
  2. Акуратно пасмо за пасмом прочесати волосся гребінцем з пластиковими зубчиками. Необхідно опрацювати пасма з нанесеним компонентом руками, немов би пропрасовуючи пасма, пальчиками "впечатуючи" компонент у пасма.
  3. Опрацьовувати, поки волосся не стане гладким на дотик. НЕ ЗМИВАТИ.

 


 

Компонент 4: Lebel HITA Active Plex Treatment 4.

Серед активних компонентів: гідролізований кератин і гідролізовані протеїни шовку.

  1. Компонент ретельно розподілити компонент волосся від середини до кінчиків.
  2. Прочесати. НЕ ЗМИВАТИ.

 


 

Компонент 5: Lebel HITA Active Plex Treatment 1&5. 

ВИКОРИСТОВУЄМО НЕ НА ВСЮ ДОВЖИНУ, А ТІЛЬКИ ДЛЯ КІНЧИКІВ ТА ПОШКОДЖЕНИХ ДІЛЯНОК ВОЛОССЯ. 

На п'ятому кроці знову використовується перший компонент Lebel HITA Active Plex Treatment 1&5. На цьому етапі СМС-комплекс, що входить до його складу, забезпечує відновлення порушених в ліпідному прошарку зв'язків між шарами кутикули. Для цього необхідно ретельно обробити кінчики волосся та місця з сильними ушкодженнями.

Далі для стабілізації фіксації рекомендуємо залишити всі компоненти процедури на волоссі на 10 -15 хвилин. 

Рекомендуємо не піднімати волосся догори, а залишити його в тому ж положенні, як під час нанесення засобів. Ви можете обернути волосся плівкою, як на фото нижче.

Можна також трохи прогріти волосся феном (тепле повітря) для збільшення проникаючої здатності компонентів.

Ретельно змити всі компоненти велиaкою кількістю теплої води. Нанести термозахист, висушити волосся феном, вже по сухому волоссю можна пройтися праскою для волосся на температурі 150-180 градусів для поліпшення проникнення компонентів і закріплення результату.

 


 

Lebel HITA та фарбування

Також я хочу зазначити, що процедура Lebel HITA повністю сумісна з фарбуванням. 

Алгоритм при фарбуванні:

  1. Наносимо 1-ий відновлювальний компонент із СМС-комплексом, потім 2 і 3 компоненти, що забезпечують проникнення і фіксацію технології "Active Plex" всередині волосяного стрижня. Витримуємо 10 хвилин.
  2. Усі нанесені компоненти змиваємо водою, волосся підсушуємо, вирівнюємо праскою і наносимо фарбу.
  3. Витримуємо фарбу на волоссі згідно з інструкцією, потім змиваємо (використовуючи звичайний шампунь). Далі продовжуємо процедуру нанесенням 4 і 5 компонентів, які витримуємо 10 хвилин та змиваємо водою.
  4. Наносимо термозахист на сушимо волосся.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!