Elujuda Bleach Care Serum - Відновлення для освітленого волосся - Exc.Boutique
×
RU EN DE FR PL UA

Elujuda Bleach Care Serum

  • "Моє волосся швидко сплутується і потрібно багато часу, щоб привести його до ладу". 
  • "Волосся втратило блиск, виглядає розпатланим і недоглянутим".
  • "Я насилу розчісую волосся, особливо якщо воно вологе". 

Думаю, всім, хто хоч раз освітлював волосся, знайомі ці історії. Мені точно знайомі! 

Чи задавалися ви питанням, що відбувається з волоссям після освітлення і фарбування в блонд? Чому воно пушиться, сплутується і обламується?

Я відповім - вся справа в його високій пористості. Під час знебарвлення вимивається природний пігмент і порушується структура волосся, кутикула наповнюється водою і в ній виникають "порожнечі". Тому знебарвлене волосся всередині схоже на губку!

 


 

Картинка 1: пористе освітлене волосся привести його до ладу досить складно.

Догляд за таким волоссям має бути особливим і враховувати всі можливі нюанси. 

Так розчісувати і сушити освітлене волосся треба дуже акуратно! 

Висушуючи волосся феном, за можливості намагайтеся спрямовувати фен так, щоб не тягнути і не розтягувати волоски, тобто уникати зайвого тиску на них. Обов'язково використовуйте термозахист!

 

 

 

 


 

Картинка 2: освітлене волосся під час розчісування розтягується, внаслідок чого волоски деформуються і волосся стає ще більш пористим.

Розчісувати мокре волосся потрібно дуже обережно і не поспішаючи, починаючи від кінчиків і піднімаючись до коріння. У такому стані воно легко розтягується, деформується і обламується. Зверніть увагу на гребінець! Бажано, щоб він був пластиковий з густими м'якими зубчиками, на кшталт Tangle Teezer або Mаcadamia. 

Сухе ж волосся рекомендую розчісувати з використанням спеціальних засобів, щоб полегшити сам процес і запобігти сплутуванню пасом надалі. 

Але й тут усе не так просто зі знебарвленими локонами. Нанести олію або сироватку на таке волосся досить складно, засоби просто не можуть покрити кутикулу волоса повністю.

 

 


 

Як олії вбираються у волосся (картинка 3). 

1) Картинка зверху - фарбоване волосся (олія розподіляється по волоссю)

2) Картинка знизу - освітлене волосся (олія не розтікається по волоссю)

Японський бренд Milbon розв'язав цю проблему, випустивши спеціальні засоби незмивного догляду для знебарвленого і забарвленого в блонд волосся. 

Сироватка для освітленого волосся Elujuda Bleach Care Serum: 

Має легку текстуру, легко розтікається по волоссю і створює на поверхні невидиму захисну плівку, запобігаючи втраті вологи. Абсолютно не жирнить і не обтяжує локони! Волосся після неї наповнене, блискуче й еластичне, легко розчісується, не пушиться і не сплутується.

Серед активних діючих компонентів сироватки: CMADK ™ (гідролізований кератин), олія насіння баобаба та олія Аргани, екстракт ехінацеї, диментикон - ("розумний" полімер).

 


 

Зі свого досвіду хочу відзначити деякі моменти під час нанесення незмивного догляду Milbon на освітлене волосся для отримання найкращого ефекту. Наносити засоби рекомендую в два етапи (як на картинці 4):

1. Невелику кількість засобу нанести на волосся по всій довжині (відступивши від коренів), перехоплюючи пасмо за пасмом, злегка затискаючи його в долонях, щоб засіб гарненько вбрався.

2. Засіб, що залишився на руках, масажними рухами акуратно втерти у волосся, починаючи з потилиці і поступово рухаючись до верхньої частини голови. Так засіб розподіляється по всій голові і добре покриє локони. 

Обов'язково використовуйте засоби Milbon Elujuda Bleach Care під час сушіння й укладання волосся феном. Вони не тільки захистять волосся від механічних пошкоджень і термічного впливу, а й додадуть локонам щільність, блиск і гладкість.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!