Інструкція до процедури «Щастя Lebel Viege»
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкція до процедури «Щастя Lebel Viege»

Успіх процедури залежатиме безпосередньо від того, наскільки ретельно ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем із пластиковими зубчиками), приділіть кожному компоненту 5 хвилин. Обережно розчешіть пасма.

Перед нанесенням компонентів волосся має бути вологим!

Не сушіть волосся рушником, просто приберіть зайву вологу руками! Вода є провідником для компонентів!

Догляд Viege розроблений на основі унікальної системи глибокого відновлення волосся Fito Nano Bot, яка має безліч натуральних інгредієнтів, та доставляє їх у найглибші шари волосся для відновлення.

Аромат у SPA-процедури Lebel Viege ніжно-трав'яний. Так як аромат не стійкий, то після процедури на вашому волоссі залишиться лише легка його нотка. 

Перед процедурою розчісуємо волосся, а потім миємо голову очищаючим шампунем з ефектом пілінгу. Це може бути будь-який шампунь, який добре очищує шкіру голови.

Вологе волосся розділяємо на пасма. Наносимо вміст компонента 1 на кожне пасмо. Легко прочісуємо пасма гребінцем із пластиковими зубчиками.

Компонент 1 - це Viege Hair Suppli 1 скріплює шари кутикули між собою, і кутикулу з кортексом, надає волоссю силу та відновлює його. Після нанесення легко розчісуємо волосся 5 хвилин.

Перший компонент не змиваємо. 

Наносимо компонент 2 на все волосся, відступаючи від коріння 5см, легко розчісуємо локони протягом 5 хвилин. Другий компонент Viege Hair Suppli 2 – це засіб, що скріплює шари кутикули між собою, і кутикулу з кортексом, надає волоссю силу та відновлює його. Легко розчісуємо волосся протягом 5 хвилин. 

Другий компонент не змиваємо. 

Наносимо компонент 3, в якому активний інгредієнт Erucalactone забезпечує силу і відновлення волосся, масло фісташки робить його об'ємним і еластичним. Залежно від типу процедури (об'єм або зволоження), третій компонент ділиться на два різновиди:

  • Viege Hair Suppli 3S (Soft зволоження) містить екстракт стебел спаржі, який пом'якшує та зволожує волосся.
  • Viege Hair Suppli 3V (Volume об'єм) містить екстракт коріння лопуха, який відновлює гнучкість волосся, надає об'єм та зволожує.

Третій компонент також наносити на пасма і легко розчісувати гребінцем протягом 5 хвилин. 

Усі три засоби трохи потримати під шапочкою (до 10 хвилин) та змити теплою водою.

 

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!