Інструкція до процедури "Абсолютне Щастя для волосся" Lebel
×
RU EN DE FR PL UA

Інструкція до процедури "Абсолютне Щастя для волосся" Lebel

Успіх процедури залежатиме безпосередньо від того, наскільки ретельно ви пропрацюєте пасма волосся під час нанесення компонентів (гребінцем із пластиковими зубчиками), приділіть кожному компоненту 5 хвилин. Обережно розчешіть пасма.

Перед нанесенням компонентів волосся має бути вологим!

Не сушіть волосся рушником, просто приберіть зайву вологу руками! Вода є провідником для компонентів!

Програма поєднує в собі відразу дві процедури (які також можна проводити окремо): «Життєва сила» та «Волога під замком».

Перед процедурою необхідно обов'язково помити голову шампунем Lebel Frashment із ефектом скрабу для шкіри голови. Якщо такого шампуню немає, можна використовувати будь-який інший шампунь, який добре промиває шкіру голови. Також можна зробити пілінг для шкіри голови. Рекомендовано використовувати пілінг Lebel Proedit Hairskin Float Cleansing.

 

1 крок. Детоксикація шкіри голови та волосся.

IAU CELL Care 1 розвести з водою 1:2 (води вдвічі більше), створити піну вінчиком. Нанести рівномірно на вологу шкіру голови та волосся, масажувати кілька хвилин та змити.

Потім, на чисте вологе волосся наносимо по черзі сироватки, які називають «Життєва сила»

Це - 4 сироватки C, N, P та Fix. Сироватки наносяться по черзі і не вимагають змивання.

Першою наноситься сироватка PROEDIT CARE WORKS СМС по пасмах (2-3 натискання дозатора флакона 150 мл, або ж порційну кількість в залежності від довжини і густоти волосся), можна застосувати техніку складання та стиснення пасм, яка покращує проникнення засобу вглиб волосяного шару. Засіб не змивати!

Нанести незмивну сироватку PROEDIT CARE WORKS NMF (2-3 натискання дозатора флакона 150 мл або порційну кількість залежно від довжини і густоти волосся), розчесати гребінцем з м'якими зубчиками. Засіб не змивати!

Нанести сироватку PROEDIT CARE WORKS PPT (2-3 натискання дозатора флакона 150 мл або ж порційну кількість залежно від довжини та густоти волосся) на кожне пасмо з обох боків, прочесати та залишити не змиваючи.

Нанести сироватку PROEDIT CARE WORKS ELEMENT FIX (у кількості засобу на 1-2 фаланги кінчика вказівного пальця) для кожного пасма.

Витримати 10-15 хвилин компоненти без утеплення. Засіб залишити не змиваючи. Приступити до другої частини програми.

Другу частину програми «Абсолютне Щастя для волосся» називають «Волога під замком».

На волосся, яке ще залишається вологим після нанесення попередніх компонентів, наносимо незмивний спрей IAU CELL CARE 2 по пасмах, використовуючи техніку складання та легкого стиснення пасм, виконати прочісування гребінцем з м'якими зубчиками. Необхідно приблизно 12 мл спрею на одне використання. Засіб не змивати.

Залежно від типу волосся наносимо по довжині сироватки: IAU CELL CARE 3M або IAU CELL CARE 3S.

  • 3M використовується для сухого, пористого, середньої щільності і щільного волосся. 
  • 3S використовується для тонких та м'яких локонів, яким не вистачає щільності.

Рівномірно розподіляємо та прочісуємо. Витрата близько 12 мл.

Завершальний крок - це фіксуючий засіб IAU CELL CARE 4 наносимо по пасмах, його необхідно акуратно та ретельно розчесати. Надягти на голову шапочку і витримати всі компоненти 10-12 хвилин. Після процедури волосся добре промити теплою водою!

Маски продовження ефекту 5 S та 5 М

Рекомендується застосовувати маски для домашнього догляду 5 S або 5 М, залежно від типу волосся для того щоб продовжити ефект процедури.

Щотижневе використання замінить бальзам/маску для волосся основного користування. Необхідно розігріти приблизно 5- 10 мл (залежно від довжини волосся) маски-концентрату з тюбика в руках, нанести після миття шампунем на вологі чисті пасма, розчесати, почекати 7-10 хвилин та змити (вміст одного тюбика вистачає на 4-8 застосувань, залежно від довжини волосся).

 

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!