Японський догляд проти пігментації
×
RU EN DE FR PL UA

Японський догляд проти пігментації

Як врятуватися від пігментації? Дуже легко!

Японські засоби не тільки перешкоджають подальшій появі пігменту на шкірі.  Вони суттєво освітлюють вже існуючі пігментні плями, вирівнюють тон обличчя.

Крім того, лінійки проти пігментації чудово виконують всі інші необхідні нам для молодості функції: ліфтинг, зволоження, роблять пори непомітними

 

▪️ Щодня захищайте шкіру, використовуючи засоби з SPF та PA++++ фільтрами.  Обновляйте захист протягом дня (використовуйте пудру або спрей).  У боротьбі за рівний світлий тон 70% успіху – це саме профілактика.

 

 ▪️ 3 рази на тиждень робіть спеціальне очищення шкіри, використовуйте для цього ферментну пудру або гель-скатку.

 


▪️ Використовуйте спеціальні концентрати (наприклад, Melano CC), який наносяться точково на проблемні точки та прибирає пігмент.

 ▪️ Краще використовуйте засоби в комплексі (лосьйон, есенція, крем та маски).  Найпотужніші і водночас недорогі японські лінійки - це:

 

 

Бренд DHC – підійде для будь-якого типу шкіри.  У складі транексамова кислота (пригнічує вироблення меланіну), кераміди, 3 види колагену та 2 види гіалуронової кислоти, багато інших корисних компонентів.

▪️ Якщо ви маєте невеликий бюджет – використовуйте крем-гель DHC.  Його називають «7 функцій в 1», він чудово вирівнює тон, зволожує та омолоджує шкіру, недорогий та якісний гель.

 ▪️ Лосьйони DHC діляться за типом шкіри: зелений колір для жирної, помаранчевий – для нормальної, червоний – для сухої шкіри.

Використовуйте з доглядом DHC додатково захист SPF

 

 

Бренд Meishoku також дуже популярний в Японіі.

 В лінійці лосьйон (використовуйте для нормальної та сухої шкіри, він поживний!), крем-гель «7 функцій в 1», а також крем навколо очей та носогубки.

Склад дуже сильний!  Екстракт плаценти, колаген, олія рисових висівків, екстракти шовковиці та бусенника.

Використовуйте з доглядом DHC додатково захист SPF.

 

 

Японський бренд Kose Kokutosei Premium - підійде для нормальної та жирної шкіри.

У лінійці є лосьйон, ніжне молочко (емульсія), крем-гель із гарним рівнем SPF 50 та PA ++++ захистом, а також інтенсивні маски.

Відгуки

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ

Підпишись та отримуй акційні пропозиції від Exc.boutique першим!